رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
مدیر بیمارستان صحرایی برکت در میان‌جلگه خبر داد:

روزانه 2000 خدمت رایگان در بیمارستان صحرایی میان‌جلگه

مدیر بیمار ستان صحرایی برکت در میان‌جلگه گفت: پیشرفته‌ترین بیمارستان صحرایی خاورمیانه در میان‌جلگه مستقر شده و روزانه بیش از 2 هزار خدمت رایگان به مراجعان ارائه می‌شود و هیچ بیماری بدون درمان از این بیمارستان بازنمی‌گردد.

سهراب محمدی‌پویا در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، اظهار داشت: قرارگاه سلامت بنیاد برکت با مأموریت محرومیت‌زدایی در حوزه سلامت، بیمارستان صحرایی مجهز و تخصصی را در منطقه میان‌جلگه مستقر کرده که تاکنون خدمات درمانی گسترده‌ای را به‌صورت رایگان به ساکنان منطقه ارائه شده است.

وی با اشاره به این‌که این بیمارستان پنجمین مأموریت سلامت‌محور بنیاد برکت در کشور است، گفت: این برنامه از مهرماه سال گذشته آغاز شده و تاکنون در استان‌های کرمانشاه، خوزستان، گلستان، پیشوای تهران و اکنون در میان‌جلگه اجرایی شده است.

 

ارائه رایگان تمام خدمات تخصصی و جراحی

مدیر بیمارستان صحرایی برکت میان‌جلگه افزود: در این مرکز تمام خدمات تخصصی شامل ویزیت پزشکان متخصص، آزمایشگاه، داروخانه، دندانپزشکی، چشم‌پزشکی، شنوایی‌سنجی، اورژانس، رادیولوژی و اتاق عمل و... کاملاً رایگان به مردم ارائه می‌شود. حتی یک ریال نیز از بیماران دریافت نمی‌گردد و همه خدمات صرفاً با هدف خدمت‌رسانی به محرومان ارائه می‌شود.

محمدی‌پویا اظهار داشت: در بخش چشم‌پزشکی، علاوه بر ویزیت و تجویز عینک، فریم و عدسی به صورت رایگان برای بیماران ساخته شده و تحویل داده می‌شود. در بخش داروخانه نیز بیش از ۴۵۰ قلم داروی موردنیاز وجود دارد که با نسخه پزشک متخصص تحویل می‌گردد.

 

وی با اشاره به حجم بالای مراجعان به این بیمارستان گفت: روزانه حدود ۱۰۰۰ نفر پذیرش می‌شوند که مجموع خدمات آن‌ها، اعم از آزمایشگاه، دارو، ویزیت، بستری و… به حدود  هزار و 500 تا 2 هزار نفر خدمت در روز می‌رسد. 

این پزشک جهادگر با اشاره به اینکه تنها در یکی از روزهای اخیر، هشت عمل جراحی تخصصی انجام شده است، افزود: ما آمادگی انجام انواع عمل‌های جراحی را داریم، اما در مواردی که ریسک بالا یا نیاز به امکانات بیشتر وجود دارد، بیماران با همراهی جراحان ما به بیمارستان‌های معین در نیشابور اعزام می‌شوند تا خدمات لازم به آن‌ها ارائه شود.

 

۹۲ تخت بستری و یکی از بهترین بیمارستان‌های سیار خاورمیانه

مدیر بیمارستان صحرایی برکت در میان‌جلگه با اشاره به زیرساخت‌های بیمارستان گفت: این بیمارستان صحرایی دارای ۹۲ تخت بستری است و یکی از پیشرفته‌ترین بیمارستان‌های سیار در خاورمیانه محسوب می‌شود. این مرکز پیش از این نیز در ایام اربعین در مرزها مستقر بوده و به زائران خدمت‌رسانی کرده است.


محمدی‌پویا خاطرنشان کرد: بیمارانی که در این بیمارستان شناسایی می‌شوند،  به حال خود رها نمی‌شوند. با هماهنگی صورت‌گرفته با دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، موارد خاص به بیمارستان حکیم یا ۲۲ بهمن منتقل شده و درمان آن‌ها به صورت رایگان ادامه پیدا می‌کند. همچنین برای پیگیری درمان بیماران سرطانی، ظرفیت بیمارستان جامع تخصصی بنیاد برکت در تهران نیز در نظر گرفته شده است. هر بیمار سرطانی که در این مرکز شناسایی شود، از کمک‌های درمانی به ارزش ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان بهره‌مند خواهد شد.

 

ارائه خدمات تخصصی با پشتیبانی کامل و شبکه‌ای قدرتمند

مدیر بیمارستان صحرایی برکت مستقر در منطقه میان‌جلگه با تأکید بر این‌که هیچ‌گونه نگرانی بابت تجهیزات وجود ندارد، گفت: ستاد مرکزی و مسئولان بنیاد برکت به ما اطمینان خاطر داده‌اند که در صورت آسیب یا از کار افتادن هر وسیله‌ای در مسیر محرومیت‌زدایی، در اسرع وقت جایگزینی و تأمین تجهیزات انجام خواهد شد. این مسئله باعث شده که با اطمینان کامل خدمات را به حجم بالایی از بیماران ارائه دهیم.

محمدی‌پویا با اشاره به حضور چشمگیر پزشکان متخصص در این بیمارستان گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰ پزشک متخصص از استان‌های مختلف نظیر گلستان، خوزستان، مشهد، و حتی عراق با ما همکاری دارند. برخی از این پزشکان فوق تخصص هستند که با انگیزه جهادی، بدون دریافت هیچ دستمزدی، در این مأموریت حضور پیدا کرده‌اند. این پزشکان حتی تا ساعات پایانی شب نیز بیماران را ویزیت می‌کنند.

 

استقرار درمانگاه سیار برای بیماران ناتوان از مراجعه حضوری

وی همچنین افزود: برای آن دسته از بیماران که قادر به مراجعه حضوری به این بیمارستان نیستند، یک درمانگاه سیار نیز طراحی شده است که با تیمی متشکل از پزشک و دارو، به مناطق روستایی اعزام می‌شود و خدمت‌رسانی درب منزل انجام می‌گیرد.


مدیر بیمارستان صحرایی برکت مستقر در منطقه میان‌جلگه درباره نحوه اطلاع‌رسانی و شناسایی بیماران گفت: ما با شبکه‌های بهداشت منطقه و خانه‌های برکت همکاری مستقیم داریم. خانه‌های برکت در محلات حضور فعال دارند و علاوه بر رصد وضعیت سلامت ساکنان، در اطلاع‌رسانی به مردم برای حضور در بیمارستان صحرایی نقش مهمی دارند

محمدی‌پویا اضافه کرد: تمام روستاهای اطراف زمان‌بندی‌شده‌اند و اگر فردی به هر دلیلی نتواند در زمان مقرر مراجعه کند، تیم درمانی ما برای ویزیت به منزل او مراجعه می‌کند. 

 

ارزش ریالی خدمات؛ بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال 

مدیر بیمارستان صحرایی میان‌جلگه در پایان، ارزش ریالی خدمات ارائه‌شده را بسیار چشمگیر دانست و گفت: برآورد اولیه ما نشان می‌دهد که ارزش خدماتی که تاکنون ارائه شده، از ۱۵۰ میلیارد ریال نیز فراتر رفته است. این در حالی است که همه این خدمات، بدون دریافت حتی یک ریال، به بیماران ارائه می‌شود.

 

انتهای خبر/

1404-02-24 13:27 شماره خبر : 11370

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار