به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ زهرا توسلی بانوی هنرمند و مکرومه‌باف در غرفه مکرونا واقع در نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سالن نهم دی چناران، از تجربه چهار ساله خود در مسیر حرفه‌ای این هنر و تبدیل نخ به محصولاتی کاربردی سخن گفت.

وی اظهار کرد: چهار سال است که به‌ صورت حرفه‌ای هنر مکرومه‌بافی را دنبال می‌کنم و تلاش داشته‌ام این هنر را از یک فعالیت صرفاً تزئینی فراتر برده و آن‌را در قالب محصولاتی کاربردی و قابل استفاده در زندگی روزمره عرضه کنم.

این بانوی مکرومه‌باف با اشاره به سادگی مواد اولیه مورد استفاده در مکرومه‌بافی، افزود: با نخ، که یکی از ساده‌ترین و کم‌هزینه‌ترین ابزارهای این هنر است، خلاقیت را در هم گره می‌زنم و با نقش‌آفرینی، محصولات کاربردی خلق می‌کنم.

توسلی ادامه داد: مکرومه‌بافی برای من تنها یک هنر دستی نیست؛ بلکه مسیری برای تبدیل یک ماده ساده به محصولی ارزشمند، ایجاد اشتغال و معرفی توانمندی بانوان در عرصه تولید است.

گفتنی است حضور این بانوی هنرمند در نمایشگاه اقتصاد مقاومتی چناران، نمونه‌ای از ظرفیت بانوان در حوزه مشاغل خانگی و تولیدات دستی است، ظرفیتی که با حمایت، معرفی و ایجاد بازار فروش می‌تواند از فعالیتهای کوچک خانگی به کسب‌وکارهای پایدار و اثرگذار در اقتصاد خانواده و جامعه تبدیل شود.

پایان خبر/