\r\n

به گزارش پایگاه خبری صبح توس، هادی رمضانی، رئیس جمعیت هلال احمر تایباد اظهار کرد: تعداد ۱۴ کامیون حاوی کمک‌های مردمی که در شهرستان‌های تایباد، تربت جام و خواف جمع‌آوری شده بودند، به مناطق زلزله زده ولایت هرات افغانستان ارسال شدند.

\r\n

رئیس جمعیت هلال احمر تایباد افزود: این کمک‌های غیرنقدی که از طریق مرز زمینی دوغارون به هرات منتقل شدند، شامل مواد غذایی، پتو، موکت، کپسول گاز، لباس و کفش هستند.

\r\n

وی ادامه داد: جمع‌آوری این اقلام به همت مساجد و حوزه‌های علمیه در شهرها و روستاها انجام شده است.

\r\n

رمضانی بیان کرد: از این تعداد کامیون ۴ دستگاه از سوی جمعیت هلال احمر به افغانستان عزیمت کردند که حاوی دو هزار و ۶۵۰ بسته غذایی یک ماهه و چهار تن آرد گندم هستند.

\r\n

رئیس جمعیت هلال احمر تایباد خاطرنشان کرد: این اقلام، موج دوم کمک‌های اهدایی ایران به زلزله زدگان افغانستانی است که با هماهنگی جمعیت هلال احمر افغانستان، اداره مبارزه با حوادث طبیعی هرات و سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات ارسال شدند.

\r\n

روز شنبه هفته گذشته بود که با وقوع چندین زلزله به بزرگی بالای ۶ ریشتر در شمال ولایت هرات افغانستان باعث تخریب بسیاری از منازل روستایی و جان باختن مردم این کشور شد.

\r\nمنبع: فارس\r\n

انتهای پیام/4004

\r\n\r\n
\r\n
\r\n
\r\n