حجت‌الاسلام سید قاسم یعقوبی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح‌توس» اظهار کرد: بیش از آنکه به تیترهای رسانه‌ها مطمئن باشم به اشراف مدیریتی مقام عظمای ولایت بر مسئولان ایمان دارم.
یعقوبی افزود: دشمنان بی‌خود برای ایجاد دوئیت و اختلاف‌افکنی دست‌و‌پا می‌زنند؛ این درحالی است که سران سه‌قوه، شعام، نیروهای مسلح و سایر مسئولان نظامی، سیاسی، اقتصادی تحت‌امر رهبری حکیم، مشغول به رتق‌وفتق امورند و جای هیچ نگرانی برای مردم نیست.
امام جمعه نیشابور خاطر نشان کرد: ملت و دولت و مجلس هم‌صدا هستند و یک حرف واحد دارند، همان پیام معنادار که به دنیا مخابره شد: «یک خدا، یک ملت، یک رهبر، یک راه» با یک هدف که قطعاً پیروزی اسلام بر جهان کفر است.
یعقوبی افزود: ما به لحاظ عقلانی و تجربی به این نتیجه رسیده‌ایم که هزینه ایستادگی و مقاومت بسیار کمتر از هزینه سازش است، عده‌ای گمان نکنند مذاکره سازش است؛ مذاکره، مطالبه است. ما در مذاکره شرط کرده‌ایم، امر کرده‌ایم، حقوق‌مان را بازخواست کرده‌ایم؛ این به معنای سازش نیست.
وی تصریح کرد: فرار ذلت‌بار ساکنین کاخ‌سفید از ترس شلیک یک تیر، ریشه در تفکر دنیوی و خویِ لذت‌جویانه غرب دارد. دنیای دونِ مادّی با مرگ به انتها می‌رسد فلذا مرگ را پایان لذت‌های اپستینی خود می‌بینند. حال آنکه ایستادگی، مقاومت و شجاعت مسئولان ما زیر بمب و موشک، ریشه در باورهای دینی دارد، زیرا در تفکر شیعی، مرگ ( اخص‌خصوص شهادت) آغاز حیات طیبه و لذت بی‌نهایت است؛ پس آنها می‌هراسند ولی ما به استقبال می‌رویم.

یعقوبی به محاصره نمایشی امریکا اشاره کرد و گفت: محاصره دریایی ملتی که ۴۷ سال است تحت شدیدترین تحریم‌های کمرشکن اقتصادی فوق تصور دنیا، نه‌تنها نابود نشده بلکه حتی متوقف هم نشده و به سوی قله پیش رفته، به یک شو رسانه‌ای شبیه‌تر است تا یک تاکتیک نظامی.

\r\n

وی یادآور شد: ایران بیش از ۶ هزار کیلومتر مرز زمینی با ۱۵ همسایه خود دارد. محاصره ۱۸۰۰ کیلومتر مرز آبی در جنوب کشور نیز از سری نقشه‌های هالیوودی شکست‌خورده امریکاست. به فضل الهی آب‌های خلیج‌فارس، ماموریت گل‌و‌لای اصفهان را به اتمام خواهند رساند.

\r\n

انتهای خبر/

\r\n

مهدیه گلستانی