‌به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ حجت‌الاسلام رجب قربانی در خطبه‌های نماز جمعه، با تبریک روز نوجوان و  بسیج دانش آموزی، با اشاره به مناسبت‌های هفته جاری، اظهار کرد: در هفته‌ای که با مناسبت‌های مهمی همچون روز شهادت شهید نوجوان، محمدحسین فهمیده، همراه است، باید بر ضرورت توجه ویژه به نسل جوان تأکید کرد.

وی همچنین با تأکید بر نقش حیاتی بسیج دانش‌آموزی، خاطرنشان کرد: مسئولان بسیج و آموزش و پرورش باید تمام توان خود را صرف تربیت نوجوانان در عرصه‌های اعتقادی و علمی کنند؛ زیرا دانش‌آموز اگر علم و تقوا را همزمان کسب نکند، در آینده خسارت‌های جبران‌ناپذیری به کشور وارد خواهد کرد.

قربانی با بیان اینکه قدرت امروز ایران در برابر ابرقدرت‌ها، حاصل نیروی جوان و با ایمان است، افزود: اگر دانش‌آموزان بر پایه علم و تقوا تربیت شوند، نگهبانان نظام خواهند بود، اما اگر نگاه آن‌ها از این دو رکن دور شود، آینده کشور با چالش‌های جدی روبرو خواهد شد.

امام جمعه فتح آباد رشتخوار در بخش دیگری از سخنان خود با بازخوانی تاریخ، به سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا اشاره کرد و گفت: همان جوانانی که در سال ۱۳۵۸ بساط نفوذ آمریکا را در منطقه برچیدند، امروز نیز با همان ایمان و استقامت، در حال کوتاه کردن نفوذ امپریالیستی در غرب آسیا هستند.

وی با اشاره به نقش هدایت‌گری ولایت فقیه، در ادامه افزود: ولایت فقیه، کانون اصلی این ایمان و استقامت است که جامعه را به سوی پیشرفت هدایت می‌کند و مانع از فروپاشی باورهای دینی در میان ملت می‌شود.

قربانی در ادامه با تحلیل وضعیت کنونی منطقه، با اشاره به تهدیدات جدید دشمنان، به موضوع جنگ نرم و فرهنگی پرداخت و اظهار کرد: امروز دشمنان به جای میدان نظامی، بر جنگ شناختی و ایجاد یأس تمرکز کرده‌اند، لذا مدیران و فعالان جوان باید در میدان‌های فرهنگی، شانه به شانه مسئولان قرار گیرند.

امام جمعه فتح آباد رشتخوار با ابراز نگرانی از وضعیت فعلی در حوزه فرهنگ و حجاب، تصریح کرد: متأسفانه در برخی عرصه‌ها، به ویژه در بحث حجاب، شاهد نوعی سکوت و بی‌تفاوتی هستیم که می‌تواند منجر به حرکت جامعه به سمت ارزش‌های غربی شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از عملکرد برخی نهادهای فرهنگی در شهرستان، خاطرنشان کرد: ما نباید به جای مبارزه با مبتذلات، به دنبال فرهنگ‌ سازی با روش‌های نادرست باشیم، بلکه باید با قاطعیت از ناموس و ارزش‌های خود دفاع کنیم.

قربانی با تحلیل دیدار اخیر دبیر شورای عالی امنیت ملی با مقام معظم رهبری، تاکید کرد: این دیدار نشان‌دهنده ترسیم یک دکترین جدید در تصمیم‌ گیری‌های کلان کشور است که در آن سیاست، اقتصاد و امنیت به صورت یکپارچه مدیریت می‌شوند.

وی با اشاره به وضعیت بی‌ثباتی در جهان و انتخابات جاری در آمریکا، در پایان تصریح کرد: آمریکا دیگر آن ابرقدرت سابق نیست، ابرقدرتی که بر پایه اعمال شیطانی بنا شده باشد در حال شکست است و در برابر قدرت برخاسته از اندیشه الهی و ولایت فقیه، توان مقابله ندارد.


انتهای خبر/

ابوالفضل جابری