به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، حسن کنعانی عصر امروز در همایش قهرمانان شهر من و آئین رونمایی از کتب شهدا اظهار کرد: ارزش علم و جهاد در آیات و روایات مورد تأکید قرار گرفته و جامعه‌ای که این دو ارزش را درک و در مسیر آن حرکت کند، می‌تواند به قله‌های علم، معرفت، معنویت و انسانیت دست یابد.

وی بیان کرد: در نظام جمهوری اسلامی باید با برگزاری محافل، مجالس و همایش‌های فرهنگی و آموزشی، ارزش و جایگاه علم و جهاد را برای جامعه تبیین کنیم.

کنعانی افزود: مؤسسه فرهنگی آموزشی امام حسین علیه‌السلام با ۷ واحد آموزشی و نزدیک به ۲۴۰۰ دانش‌آموز در حوزه تعلیم و تربیت فعالیت می‌کند و تاکنون در بخش‌های تربیتی، فرهنگی و آموزشی موفقیت‌های قابل توجهی به دست آورده است.

رئیس مؤسسه فرهنگی آموزشی امام حسین علیه‌السلام ادامه داد: یکی از دستاوردهای این مجموعه، کسب هفت رتبه کشوری توسط دانش‌آموزان در حوزه پژوهش و همچنین مسابقات المپیاد زیست‌فناوری و زیست‌شناسی است که از این دانش‌آموزان در ادامه این مراسم تجلیل خواهد شد.

کنعانی با اشاره به ضرورت اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: یکی از رسالت‌های اصلی ما اجرای رویکرد تحولی در نظام تعلیم و تربیت است، موضوعی که مورد تأکید امام راحل و رهبر معظم انقلاب نیز قرار داشته و باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در مؤسسه امام حسین علیه‌السلام تلاش شده است رویکرد تحولی و اجرای ساحت‌های شش‌گانه تعلیم و تربیت به‌ویژه در دوره پیش‌دبستانی و ابتدایی دنبال شود و آثار و نتایج آن نیز در روند فعالیت‌های آموزشی و تربیتی دانش‌آموزان قابل مشاهده است.

شهدا الگوهای شایسته نسل جوان هستند

امام جمعه تربت‌حیدریه در ادامه این آئین با تأکید بر ضرورت تغییر الگوهای دانش‌آموزان گفت: در شرایط امروز، یکی از کارهای مهم فرهنگی این است که مسیر انتخاب الگو برای دانش‌آموزان را تغییر دهیم و آنان را از الگوهای ناشایست به سمت الگوهای شایسته و الهام‌بخش هدایت کنیم.

حجت‌الاسلام سیدمحمد معلمی اظهار کرد: قرآن کریم نیز انسان‌ها را به انتخاب الگوهای صحیح دعوت کرده و می‌فرماید «لَقَدْ کانَ لَکُمْ فی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ»؛ پیامبر گرامی اسلام(صلی‌الله) که در اوج ایمان و بندگی خداوند قرار داشت، الگوی شایسته‌ای برای انسان‌هاست.

وی افزود: درباره حضرت ابراهیم علیه‌السلام نیز قرآن کریم ایشان را به‌عنوان اسوه معرفی می‌کند، پیامبری که با بت‌شکنی در برابر باورهای انحرافی زمان خود ایستاد و به الگویی برای آزادگی و مبارزه با طاغوت تبدیل شد.

امام جمعه تربت‌حیدریه با اشاره به جایگاه شهدا در فرهنگ اسلامی و انقلابی، تصریح کرد: شهدای ما نیز با ایستادگی در برابر طاغوت و ظلم، شایستگی الگو بودن برای نسل جوان را دارند و آنان در دوران دفاع مقدس در برابر حکومت بعث عراق و صدام ایستادند و در عرصه‌های مختلف نیز با مقابله با سلطه‌طلبی قدرت‌های استکباری، مسیر مقاومت و ایستادگی را به نمایش گذاشتند.

معلمی ادامه داد: قهرمانان واقعی ما شهدا هستند و دانش‌آموزان باید از زندگی، ایمان، شجاعت و فداکاری آنان الگو و سرمشق بگیرند و این مجموعه از قهرمانان واقعی می‌تواند نسل جوان را در مسیر درست زندگی و ارزش‌های انسانی هدایت کند.

انتهای خبر/