به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ به نقل از روابط‌عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خلیل‌آباد، حمید ترابی با اشاره به اجرای عملیات پروژه آبخیزداری در حوزه آبخیز (زیردر) شمال شهرستان خلیل‌آباد با اعتبار یک میلیارد و ۹۷۰ میلیون تومان گفت: اعتبارات اجرای پروژه بند خاکی به همراه سرریز سنگ و ملاتی از محل اعتبارات ملی به صورت اسناد خزانه اسلامی پرداخت می‌شود.

\r\n

وی هدف از اجرای عملیات آبخیزداری در این حوزه را کنترل سیلاب و کاهش خسارت‌های ناشی از بارندگی‌های بیش از حد، حفاظت آب‌وخاک و جلوگیری از فرسایش و بهبود شرایط زیست‌محیطی، بهبود اشتغال و ارتقای سطح درآمد روستائیان و بهره‌بردار این حوزه که شامل دو رشته قنات به نام‌های جزرود و کوشه با حدود تقریبی ۱۰۰ بهره‌بردار و همچنین وجود هفت حلقه چاه موتور که تعداد سه حلقه از آن مربوط به امور آب شرب شهرستان و چهار حلقه چاه کشاورزی با تعداد تقریبی ۲۵۰ بهره‌بردار است، اعلام کرد.

\r\n

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خلیل‌آباد گفت: برای هدایت آب‌های روان به ویژه ریزش‌های جوی به سفره‌های زیرزمینی اجرای طرح‌های آبخیزداری ضروری است.

\r\n

وی خاطرنشان کرد: این بند خاکی به طول ۱۴۰ متر و با ارتفاع چهار و نیم متر که حجم سازه خاکی آن ۱۲ هزار مترمکعب و حجم مخزن ۲۰ هزار مترمکعب هست در حال اجرا است.

\r\n

ترابی تصریح کرد: عملیات پروژه آبخیزداری در حوزه آبخیز (زیردر) شمال شهرستان خلیل‌آباد تاکنون ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و پیش‌بینی می‌شود که عملیات خاکی این پروژه تا پایان شهریورماه به پایان برسد.

\r\n

وی اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا به امروز علاوه بر این پروژه که در دست اقدام است در حوزه آبخیز چاه سبز جنوب شهرستان نیز عملیات سنگ و ملاتی با حجم ۳۶۰ مترمکعب و اعتبار ۶۴۰ میلیون تومان نیز اجرا شده است.

\r\n

انتهای خبر/