به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ محمد عباس‌زاده در گفتگو با خبرنگار چهل ماه نیوز با اشاره به رمزگشایی از ۱۰ فقره سرقت موتورسیکلت و لوازم و تجهیزات ساختمانی در این شهرستان، اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت موتورسیکلت و لوازم و تجهیزات ساختمانی در سطح شهرستان دستگیری سارق یا سارقین در دستور کار مأموران پلیس آگاهی و انتظامی قرار گرفت.

\r\n

فرمانده انتظامی رشتخوار افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی و مأمورین پاسگاه انتظامی آستانه و کلانتری مرکزی شهرستان در اقدامی هماهنگ و با بررسی تخصصی و تحقیقات میدانی و انجام کار اطلاعاتی موفق شدند باند سارقین سابقه‌دار که اقدام به سرقت موتورسیکلت و لوازم در این شهرستان را داشتند شناسایی و با هماهنگی قضایی دستگیر کردند.

\r\n

عباس زاده افزود :متهمین در بازجویی‌ها و تحقیقات تخصصی به‌عمل‌آمده به ۱۰ فقره سرقت موتورسیکلت و لوازم و تجهیزات اعتراف کردند.

\r\n

فرمانده انتظامی رشتخوار با اشاره به اینکه در این خصوص پرونده قضایی تشکیل و متهمان در اختیار مرجع قضايی قرار گرفتند از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک فعالیت‌های مجرمانه افراد سابقه‌دار را در جهت ایجاد امنیت پایدار و برخورد با مخلان نظم و امنیت را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

\r\n

انتهای خبر/