به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری«صبح توس»؛ حجت الاسلام علیرضا هراتی مطلق در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، پس از توصیه خود و نمازگزاران به تقوای الهی، با استناد به آیه ۳۰ سوره نحل اظهار داشت: خدای متعال می‌فرماید؛ کسانی که اهل تقوا هستند، در روز قیامت خواهند گفت ما از خدا جز خیر ندیدیم. مؤمن واقعی در سختی‌ها و گرفتاری‌ها هم خیر الهی را می‌بیند و شکرگزار است.

وی با تسلیت فرارسیدن ایام فاطمیه گفت: ایام فاطمیه باید با حفظ حرمت و پرهیز از شادی‌های غیرمتعارف برگزار شود؛ چراکه حضرت فاطمه زهرا(س) مایه افتخار و الگوی جاودانه بشریت است

امام‌جمعه قوچان با گرامی‌داشت هفته بسیج دانش‌آموزی و یاد شهید حسین فهمیده، گفت: نسل جوان امروز همان نسلی است که کشور را به قله‌های پیشرفت و عزت خواهد رساند. آنان ادامه‌دهنده آرمان‌های انقلاب اسلامی هستند.

هراتی مطلق با انتقاد از تعبیر نسل زد برای نوجوانان ایرانی اظهار کرد: این نسل نه نسل زد، بلکه نسل بصیر و آرمان‌خواه انقلاب است که با ایمان، تلاش و علم، ایران را قوی خواهد کرد.

امام جمعه قوچان افزود: ۱۳ آبان روز مبارزه با استکبار جهانی و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا است؛ منطق ما همان منطق امام خمینی(ره) است که فرمودند: «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند».

امام‌جمعه قوچان همچنین با گرامی‌داشت یاد آیت‌الله سیدعلی مقدم قوچانی گفت: این عالم بزرگوار، پدر شهید و از استوانه‌های تقوا و علم بود که بیش از نیم قرن در تهران به مردم خدمت کرد و مایه افتخار قوچان شد.

انتهای خبر/

\r\n

خبرنگار: سمانه داغستانی