حجتالاسلام محمد بختیاری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ با تبریک و تسلیت شهادت آیتالله رئیسی، رئیسجمهور محبوب و مردمی کشورمان و همراهان ایشان در سانحه سقوط بالگرد در استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: آیتالله رئیسی و همراهان ایشان در راه خدمت به مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسیدند.
\r\nامام جمعه سرخس افزود: این شهید عزیز تا جان در بدن داشت برای خدمت به مردم لحظهای درنگ و استراحت نکرد تا جان شیرین خودش را فدا کرد.
\r\nوی تصریح کرد: این ضایعه را به مقام معظم رهبری و همه ملت ایران و همه همشهریان سرخسی تبریک و تسلیت میگویم.
\r\nحجتالاسلام بختیاری عنوان کرد: در پی این حادثه مراسم گرامیداشت شهدای خدمت امروز ظهر در مسجد جامع سرخس برگزار شد؛ همچنین مراسم محوری گرامیداشت شهدای خدمت، امشب در مسجد امام رضا علیهالسلام و تمامی مساجد این شهرستان برگزار میشود.
\r\nانتهای خبر/
\r\n
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بگذارید!