ابراهیم بیدل در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ با بیان اینکه رأی مردم، نماد اقتدار جمهوری اسلامی ایران است، اظهار کرد: رأی و مشارکت مردم در انتخابات، نشان از اقتدار و پایگاه نظام، تجدید میثاق با آرمان‌های حضرت امام (ره) و بیعت با مقام معظم رهبری است.

\r\n

وی تصریح کرد: مردم می‌توانند با حضور خود ثابت کنند که پای نظام و آرمان‌های مقدس آن ایستاده‌اند و افرادی را که چشم طمع به جمهوری اسلامی دارند را ناامید ‌کنند.

\r\n

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تربت‌جام با بیان اینکه انتخابات به دور دوم کشیده شده است و حضور و رأی مردم سرنوشت‌ساز است، بیان داشت: حضور جدی و قاطع مردم در روز ۱۵ تیرماه برای سرنوشت کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی بسیار حائز اهمیت است چراکه رئیس‌جمهور، با رأی اکثریت انتخاب خواهد شد و مهم است که چه کسی انتخاب شود.

\r\n

بیدل خاطرنشان کرد: مشارکت مردم پیام محکمی برای دشمنان نظام جمهوری اسلامی است.

\r\n

وی در پایان با تأکید بر اینکه مردم در انتخاب خود، به شاخص‌های فرد اصلح توجه کنند، اظهار داشت: انتخاب و اعتماد مردم به شهید آیت‌الله رئیسی، سه‌ سال خوب و پر دستاوردی را برای کشور رقم زد و چنانچه مردم اقبال به ادامه راه شهید رئیسی دارند، باید رئیس‌جمهور آینده را فردی نزدیک به این چهره انتخاب کنند.

\r\n

انتهای خبر/