رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
همزمان با آغاز سال جدید صورت گرفت:

دیدار جانشین سازمان اطلاعات سپاه با آیت‌الله علم‌الهدی

جانشین سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی دیدار کرد.

به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ به نقل از فارس، سرتیپ پاسدار مهدی سیاری، جانشین سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، همزمان با آغاز سال جدید و روز ۲۳ ماه مبارک رمضان‌ با حضور در دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و امام جمعه مشهد با آیت‌الله علم‌الهدی دیدار و گفتگو کرد.

سردار مهدی سیاری، جانشین سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در این دیدار، گزارشی از آخرین وضعیت کشور و منطقه در حوزه امنیتی ارائه داد.

آیت‌الله علم‌الهدی ضمن عرض تسلیت به‌مناسبت شهادت حضرت علی علیه‌السلام از تلاش‌های شبانه‌روزی سازمان اطلاعات سپاه در برقراری امنیت و برخورد با فساد تقدیر و برای پاسداران گمنام در سازمان اطلاعات سپاه آرزوی عاقبت بخیری و توفیق شهادت کرد.

انتهای خبر/

1404-01-04 14:25 شماره خبر : 10805

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار