محمد‌رضا خوش‌باطن در گفت‌گو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی صبح «توس»؛ درباره برگزاری مسابقات کوکوی بانوان کشور و روند انتخاب تیم ملی، اظهار کرد: این دوره از رقابت‌ها با حضور پنج تیم برتر کشور که پیش از این موفق به عبور از مرحله مقدماتی شده‌اند، به میزبانی شهرستان قوچان در استان خراسان رضوی درحال برگزاری است. این مسابقات در سالن ورزشی صحرایی قوچان برگزار می‌شود و از اهمیت ویژه‌ای در تقویم ورزشی این رشته برخوردار است.


وی افزود: برگزاری این رقابت‌ها بر اساس تصمیمات اتخاذشده از سوی فدراسیون ورزش‌های روستائی و بازی‌های بومی‌محلی و همچنین انجمن کوکوی کشور انجام می‌شود. تمامی برنامه‌ریزی‌ها و فرآیندهای اجرایی مسابقات نیز در چارچوب ضوابط و مقررات تعیین‌شده از سوی نهادهای مسئول صورت گرفته است.


رئیس هیأت ورزش‌های روستائی خراسان رضوی با اشاره به حضور داوران این دوره از مسابقات، گفت: داوران اعزامی از نقاط مختلف کشور انتخاب شده‌اند و به‌عنوان داوران بی‌طرف، قضاوت دیدارها را بر عهده دارند. همچنین تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها با آمادگی مطلوب و شرایط فنی مناسبی وارد مسابقات شده‌اند که همین موضوع بر کیفیت فنی مسابقات افزوده است.


خوش‌باطن ادامه داد: پس از پایان این دوره از رقابت‌ها، نفرات برتر با نظر کمیته فنی مسابقات شناسایی و برای حضور در اردوی تیم ملی دعوت خواهند شد. این اردو طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده در جزیره کیش برگزار می‌شود و ورزشکاران منتخب فرصت خواهند داشت توانایی‌های خود را در سطح ملی به نمایش بگذارند.


وی تصریح کرد: در نهایت و پس از ارزیابی عملکرد دعوت‌شدگان در اردوی تیم ملی، ترکیب اصلی تیم کشور مشخص خواهد شد و نفرات منتخب به عنوان نمایندگان ایران در مسابقات جهانی حضور پیدا خواهند کرد.


رئیس هیأت ورزش‌های روستائی خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود به نتایج مسابقات چوب‌کشی قهرمانی کشور اشاره کرد و گفت: تیم‌های مردان و بانوان خراسان رضوی برای حضور در مسابقات قهرمانی کشور به استان قم اعزام شدند. این رقابت‌ها از اهمیت بالایی برخوردار بود، زیرا نفرات برتر آن به اردوی آمادگی تیم ملی دعوت می‌شدند.


خوش‌باطن خاطرنشان کرد: خوشبختانه نمایندگان خراسان رضوی عملکرد موفقی در این مسابقات داشتند و دو نفر در بخش آقایان و یک نفر در بخش بانوان موفق شدند عنوان نائب‌قهرمانی کشور را کسب کنند؛ این ورزشکاران نیز به اردوی تیم ملی دعوت شده‌اند و پس از پایان دوره آماده‌سازی، ترکیب نهایی تیم ملی برای حضور در مسابقات جهانی انتخاب خواهد شد.

انتهای خبر/