به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، مهدی آسیایی در گفتگو با خبرنگار تسنیم از خواف اظهار داشت: با وجود سطح زیر کشت 2 هزار و 100 هکتاری گندم در شهرستان خواف، پیش‌بینی می‌شود در سال جاری 4 هزار تن گندم برداشت شود.

\r\n

وی افزود: سیلوهای گندم توسط اداره تعاون روستایی خواف آماده‌سازی می‌شوند تا ظرفیت لازم برای نگهداری محصول فراهم آید و عملیات جمع‌آوری محصول بی‌وقفه انجام شود.

\r\n

فرماندار خواف خاطرنشان کرد: خرید این محصول در شهرستان خواف به‌صورت تضمینی و توافقی و بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی جهاد کشاورزی و شرکت غله صورت خواهد گرفت.

\r\n

به گزارش خبرنگار تسنیم؛ از کل اراضی شهرستان خواف 18 هزار هکتار کشاورزی مشتمل بر 10 هزار هکتار اراضی باغی و 8 هزار هکتار اراضی زراعی است. مهم‌ترین محصولات کشاورزی شهرستان خواف در زراعت می‌توان گندم، جو، کلزا، ذرت، در باغات نظیر پسته، زعفران، زیره و در سبزی و صیفی مانند خربزه و هندوانه نام برد.

\r\n

شهرستان مرزی خواف در 262 کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع شده است و 123 کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان دارد.

\r\n

انتهای خبر/