به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ امید و مجید، دو تن از جوانان مشهدی که این روزها در تکاپوی برنامهریزی مراسم هستند، در حاشیه آمادهسازی زیرساختهای مراسم تشییع، از حال و هوای معنوی زیارت و تجدید میثاق با آرمانهای رهبر شهید سخن گفتند.
امید و مجید با تأکید بر اینکه مردم همواره ثابتقدمترین حامیان نظام و ولایت بودهاند، خاطرنشان کردند: امروز نوبت آن است که مسئولان در تمامی سطوح، دوشادوش مردم در مراسم تشییع حضور یابند. این حضور، نه تنها وظیفهای اداری، بلکه پیمانی قلبی با خون شهید است.
آنها با اشاره به آمادگی کامل گروههای مردمی برای پذیرایی و خدمترسانی، تأکید کردند که حضور مسئولان در میدان، پیام وحدت و ایستادگی نظام را در برابر بدخواهان تقویت خواهد کرد.
در ادامه افزودند: مردم پای کار نظام هستند، مسئولان نیز باید ثابت کنند که در این راه، الگوی عملی برای جامعهاند.
انتهای خبر ٫
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بگذارید!