به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبحتوس»؛ محسن چهکندی رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان خواف در گفتگو با خبرنگار صبح توس از شناسایی انشعابات غیرمجاز ۷ باغ در این شهرستان خبر داد.
\r\nوی عنوان کرد: در راستای طرح مبارزه با انشعابات غیرمجاز آب، گشتهای مشترک آب و فاضلاب با حضور در منطقه ویلاشهر، دو فقره انشعاب غیرمجاز را شناسایی و قطع کردند.
\r\nرئیس اداره آب و فاضلاب خواف گفت: یکی از این انشعابات، از پشت کنتور و به صورت مخفیانه برای آبیاری ۷ باغ در این منطقه استفاده میشد.
\r\nوی افزود: مصرف غیرمجاز آب، علاوه بر هدر رفت این سرمایه ارزشمند، به شبکه توزیع آب نیز آسیب میرساند و حقوق مشترکان قانونی را تضییع میکند.
\r\nچهکندی بیان داشت: با متخلفان در این زمینه به شدت برخورد قانونی صورت خواهد گرفت و انشعابات غیرمجاز قطع و جریمه نقدی نیز برای آنها صادر خواهد شد.
\r\nدر پایان رئیس اداره آب و فاضلاب خواف از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف به سامانه ۱۲۲ آب و فاضلاب اطلاع رسانی کنند تا با متخلفین برخورد جدی صورت پذیرد.
\r\nانتهای پیام/
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بگذارید!