به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ به نقل از نسیم سرخس، حجتالاسلام حسن صباغیان در جلسه دیدار مردم سرخس با تولیت آستان قدس رضوی که در مسجد امام رضا (ع) شهر سرخس برگزار شد، گفت: ایجاد منطقه آزاد سرخس با پیگیریهای شخص آیتالله مروی، تولیت آستان قدس رضوی است و برای اینکه مسئله منطقه آزاد تسریع و تسهیل بشود و نگاه شورای نگهبان نگاه مثبتی باشد با تک تک اعضای شورای نگهبان دیدار داشتند تا انشاءالله تحولی بسیار بزرگی برای اشتغال جوانهای سرخس ایجاد شود.
\r\nامام جمعه سرخس بیان کرد: در حوزه کشاورزی و مکانیزه کردن و کشاورزی نوین خدمات خوبی آستان قدس رضوی داشته، مدارس امام رضا (ع)، سالنهای ورزشی امام رضا (ع) و کمکهای فرهنگی و معیشتی و اقتصادی، همه خدماتی است که آستان قدس رضوی به این شهرستان کرده و در هویت، امنیت و اقتدار شهرستان سرخس موثر بوده است.
\r\nوی بیان کرد: مردم سرخس حقیقتاً انتظار دارند که این شهرستان بهعنوان شهر امام رضا (ع) در همه حوزههای اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و اشتغال و کشاورزی و دامداری گل سرسبد کشور باشد به ویژه در بخش کشاورزی که البته بهدلیل خشکسالیهای اخیر هم در بخش کشاورزی و هم در بخش دامداری به مشکل خوردند.
\r\nصباغیان عنوان کرد: کشاورزان این شهرستان انتظار دارند که آستان قدس رضوی با نگاه مردمیاری و مردممحوری حمایتهای افزونتری داشته باشد.
\r\nپایان پیام/
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بگذارید!