به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ به نقل از صدا و سیما، علیرضا مرحمتی در حاشیه نشست استاندار خراسان رضوی و والی هرات در منطقه آزاد تجاری دوغارون در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: امروز نیز والی هرات در راس یک هیأت اقتصادی متشکل از مدیران دولتی و بخش خصوصی افغانستان در منطقه آزاد تجاری-صنعتی دوغارون حضور یافت و با استاندار خراسان رضوی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

وی ادامه داد: در این ملاقات، ظرفیت‌‌های همکاری مشترک ایران و افغانستان با محوریت استان‌‌های همسایه یعنی خراسان رضوی و هرات و میزان اجرایی شدن توافقات سفر هیأت اقتصادی هرات به مشهد مورد بررسی قرار گرفت.

مرحمتی با اشاره به توقف طولانی‌ مدت ناوگان ایرانی در افغانستان گفت: نبود زیر ساخت‌‌های کافی در دو سوی مرز باعث ماندگاری کامیون‌ های ترانزیتی و صادراتی می‌‌شود و در اولویت حل و فصل قرار دارد.

وی افزود: امیدواریم با بازدید‌های میدانی مشترک مقامات دو کشور، چالش ها، مسائل و نواقص رفته‌ رفته برطرف شود.

استاندار خراسان رضوی و نوراحمد اسلام‌ جار والی هرات با هدف بررسی ظرفیت همکاری‌‌های ایران و افغانستان در منطقه آزاد تجاری-صنعتی دوغارون دیدار کردند.

\r\n

انتهای خبر/