به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ سیدمجید تقی‌زاده در جمع مردم چناران، اظهار کرد: در جریان جنگ اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی، دست خدا بر سر مردم ایران احساس می‌شد و ملت ایران با ایستادگی خود نشان دادند که در بزنگاه‌های حساس، صحنه را ترک نمی‌کنند.
وی عنوان کرد: حضور مردم در خیابان‌ها و اعلام همبستگی، تنها یک حضور اجتماعی نیست؛ بلکه می‌تواند همانند ایثار و فداکاری رزمندگان مورد توجه قرار گیرد.
سخنران دعوت شده در اجتماع شبانه مردم چناران، با تأکید بر اهمیت حضور مردم در صحنه‌های اجتماعی و ملی، تصریح کرد: زمانی که مردم با حضور خود در خیابان‌ها پیام وحدت، همدلی و پایداری را منتقل می‌کنند، این حضور به مدافعان و رزمندگان قوت قلب می‌دهد و نشان می‌دهد که پشتوانه مقاومت، اراده و همراهی مردم است.
تقی‌زاده ادامه داد: مردم با حضور خود در میدان، می‌توانند روحیه همبستگی و امید را در جامعه تقویت کنند و زمینه‌ساز حرکت‌هایی باشند که در باور دینی جامعه، مسیر ظهور منجی عالم بشریت را فراهم می‌کند.
وی در پایان، خاطرنشان کرد: حضور مردم در صحنه‌های حساس، زمانی اثرگذارتر خواهد بود که با بصیرت، وحدت و احساس مسئولیت اجتماعی همراه شود؛ چراکه انسجام مردم می‌تواند به‌عنوان یکی از مهمترین پشتوانه‌های ایستادگی در برابر فشارها و تهدیدها عمل کند.

پایان خبر/