علیمردان خزایی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «صبح‌ توس»؛ اظهار کرد: امسال ۱۶ هزار تن گندم از سوی کشاورزان به مراکز خرید گندم شهرستان رشتخوار تحویل شده است.

\r\n

مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار در ادامه با بیان اینکه اینکه میزان محصول گندم خریداری شده این شهرستان در سال گذشته ۱۳ هزار تن بوده است، افزود: بالغ‌بر ۳ هزار تن گندم مازاد امسال به مراکز خرید تحویل شده و روند خرید این محصول تا ۱۵ مهر ادامه دارد.

\r\n

وی با اشاره به کیفیت محصول گندم در رشتخوار، یادآور شد: محصول گندم خریداری‌ شده در این شهرستان بدون هیچ‌گونه آفت است و هیچ محموله برگشتی هم تاکنون نداشتیم.

\r\n

خزایی با اشاره به خسارت ۶۰۰ هکتاری سیل و تگرگ به مزارع این شهرستان گفت: سطح زیر کشت محصول گندم در رشتخوار بیش از ۶ هزار هکتار بوده که بالغ‌بر 4 هزار و 700 هکتار آن در بخش جنگل است و با وجود خسارت سیل و تگرگ روند برداشت محصول در این شهرستان الحمدلله افزایشی است.

\r\n

انتهای خبر/ 

\r\n