به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، حجت‌الاسلام محرم مصوری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان بردسکن، با عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت امام محمد باقر (ع)، به تشریح جایگاه رفیع علمی و سیره هدایتگر آن امام همام پرداخت.

وی با بیان اینکه علوم نشأت‌گرفته از مکاتب اسلامی، ارزشمندترین آموزه‌ها برای بشریت هستند، تأکید کرد: تمامی مراکز علمی و مدارس کشور باید با بهره‌گیری از دریای بیکران دانش اهل‌بیت (ع)، به‌ویژه امام باقر (ع)، سیره علمی و عملی خود را با این معارف الهی همسو کنند. وی با اشاره به اینکه بخش بزرگی از احادیث شیعه از قال الصادق (ع) و قال الباقر (ع) روایت شده است، هدف اصلی این پیشوایان را مبارزه با جهالت و سوق دادن مردم به سوی بندگی خالصانه پروردگار دانست.

امام جمعه موقت بردسکن در بخش دیگری از سخنان خود به جنایات دشمنان اسلام اشاره کرد و گفت: دشمنان به این دلیل امام راحل (ره) را به شهادت رساندند که ایشان پیرو راستین ائمه اطهار (ع) بود. وی با تأکید بر اینکه مردم ایران هرگز از خونخواهی امام شهید خود دست نخواهند کشید، افزود: ملت ما تا سرنگونی کامل رژیم صهیونیستی از پای نخواهد نشست و گریبان دشمن را رها نخواهد کرد.

مصوری در ادامه با گرامیداشت سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر، ضمن تجلیل از ایثارگری‌های رزمندگان عملیات بیت‌المقدس، اظهار داشت: فتح خرمشهر نماد پیروزی حق بر باطل بود. وی با اشاره به بیانات امام خمینی (ره) مبنی بر وجود خرمشهرهای پیش رو»، تأکید کرد که وضعیت فعلی تنها یک وقفه تاکتیکی در تقابل با دشمنان است. وی با هشدار نسبت به توطئه‌های دشمنان، رمز پیروزی نهایی را در حفظ وحدت، همبستگی و یک‌صدایی دانست و نسبت به نفوذ صداهای ناهمگون و دشمن‌پسند در داخل کشور هشدار داد.

وی با بیان اینکه هیمنه دشمن به‌زودی در هم خواهد شکست، تصریح کرد: فرعون زمان در باتلاقی که خود ساخته گرفتار شده و در نهایت در خلیج فارس غرق خواهد شد. وی خطاب به دشمنان و به‌ویژه دولت آمریکا تأکید کرد که مردم ایران با پایبندی به نظام و انقلاب، اجازه بازگشت فساد به حاکمیت را نخواهند داد.

مصوری با تمجید از آمادگی نیروهای مسلح کشور، به دشمنان هشدار داد که در صورت هرگونه خطای راهبردی، با پاسخی فراتر از گذشته و گشودن جبهه‌های جدید مواجه خواهند شد.


در پایان، امام جمعه موقت بردسکن با اشاره به فرا رسیدن روز عرفه و عید سعید قربان، این ایام را فرصتی بی‌نظیر برای معنویت خواند و از مسئولان شهرستان خواست تا برنامه‌های ویژه‌ای برای گرامیداشت این مناسبت‌های عظیم در بردسکن تدارک ببینند.


مهدی اکبری