به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی «صبح توس»؛ امیر سرتیپ الهامی در آیین افتتاح ۴ واحد اقامتی سه‌خوابه در منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع)، با قدردانی از عوامل و دست‌اندرکاران اجرای این طرح، توجه به معیشت و رفاه کارکنان شاغل و بازنشسته را یکی از رویکردهای مهم در اجرای طرح‌های رفاهی دانست و اظهار کرد: تلاش شده است با توسعه اماکن اقامتی، امکان بهره‌مندی آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر کارکنان، بازنشستگان و خانواده‌های آنان از ظرفیت‌های اقامتی در شهر مقدس مشهد فراهم شود.

وی افزود: این واحدهای اقامتی با هدف تقویت زیرساخت‌های رفاهی، فراهم‌سازی محل اقامت مناسب و کاهش بخشی از هزینه‌های اسکان کارکنان، بازنشستگان و خانواده‌های آنان احداث شده است. همچنین این مجموعه با توجه به جایگاه شهر مشهد به‌عنوان یکی از مقاصد مهم زیارتی کشور، ظرفیت مناسبی برای میزبانی از زائران و میهمانان ارتش در این شهر فراهم می‌کند.

توسعه امکانات رفاهی کارکنان ارتش

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش اشاره کرد: این ۴ واحد در مجموعه منطقه پدافند هوایی شمال شرق احداث شده و در ساخت آن‌ها از تجهیزات و تأسیسات به‌روز و مصالح باکیفیت استفاده شده است تا محیطی مناسب برای اقامت و رفاه کارکنان، خانواده‌ها و میهمانان فراهم شود.

الهامی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه توسعه اماکن اقامتی و رفاهی در منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا(ع)، بیان کرد: این منطقه طی سال‌های اخیر با اجرای طرح‌های عمرانی متعدد، گام‌های مؤثری در راستای توسعه امکانات رفاهی کارکنان، بازنشستگان و خانواده‌های آنان برداشته است. این واحدهای اقامتی علاوه بر کارکنان و بازنشستگان ارتش جمهوری اسلامی ایران، در اختیار زائران و میهمانان نیز قرار خواهد گرفت تا با توجه به جایگاه ویژه شهر مقدس مشهد، زمینه اسکان مناسب آنان فراهم شود.

انتهای خبر/