رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
امام جماعت روستای رحیم آباد صالح آباد:

اهل سنت دلداده به اهل بیت هستند

امام جماعت روستای رحیم آباد صالح آباد گفت:دلدادگی ما اهل سنت به اهل بیت (علیهم‌السلام)، به‌ویژه امام رئوف، امام مهربانی‌ها و خوبی‌ها، امام رضا (علیه‌السلام)، فراتر از قوم، نژاد و قبیله است.

مولوی عبدالرحیم رحمت‌زاده، امام جماعت روستای رحیم‌آباد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، با اشاره به گوشه‌ای از سخنان بزرگان اهل سنت درباره امام رضا (علیه‌السلام)، افزود: در منابع معتبر اهل سنت، دیدگاه‌های آنان درباره کرامات، شفاعت، توسل و زیارت قبور، به دیدگاه شیعه نزدیک است. بزرگان اهل سنت به جایگاه والا و مقام رفیع معنوی امام علی بن موسی‌الرضا (علیه‌السلام) معترفند. ما اهل سنت، محب اهل بیت (علیهم‌السلام) هستیم و همیشه در نمازهایمان در تشهد می‌گوییم اللهم صلِّ علی محمد و علی آل محمد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: دلدادگی ما اهل سنت به اهل بیت (علیهم‌السلام)، به‌ویژه امام رئوف، امام مهربانی‌ها و خوبی‌ها، امام رضا (علیه‌السلام)، فراتر از قوم، نژاد و قبیله است.

وی درباره ابن خلکان اظهار داشت: به ابن خلکان گفتند: من فردی وقیح‌تر از تو ندیده‌ام. تو درباره هرچیزی، حتی شراب، شعر گفته‌ای، اما در زمان تو علی بن موسی‌الرضا (علیه‌السلام) حضور دارد و تو درباره او شعری نسروده‌ای. ابونواس پاسخ داد: به خدا سوگند، شعر نگفتن من از بزرگی و عظمت امام رضا (علیه‌السلام) است؛ چراکه من در شأن آن مقام نیستم که درباره چنین شخصیتی شعر بگویم. سپس این ابیات را سرود: اینان پاک‌سرشتان و پاک‌دامن‌اند که هرجا نامشان برده شود، بر آنان درود و صلوات فرستاده می‌شود. هرکس که نسبش به آل علی (علیه‌السلام) نرسد، هیچ فخری برای او نیست. هنگامی که خداوند مخلوقات را آفرید، خاندان شما را از میان همه برگزید. شما والامقام‌ترین و نمونه‌ترین افرادید.  

رحمت زاده درباره علامه ابن جوزی گفت: در کتاب المنتظم فی تاریخ الملوک و الامم درباره مقام علمی امام رضا (علیه‌السلام) می‌نویسد: امام علی بن موسی‌الرضا (علیه‌السلام) در مسجد رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌وآله) فتوا می‌داد، درحالی‌که بیش از ۲۰ سال سن نداشت.

وی در ادامه به فخرالدین رازی اشاره کرد و گفت: فخرالدین رازی، از علمای شافعی، در تفسیر سوره کوثر، یکی از مصادیق کوثر را فرزندان حضرت فاطمه زهرا(سلام‌الله‌علیها) می‌داند و می‌گوید: این سوره در رد کسانی نازل شد که پیامبر (ص) را به نداشتن فرزند سرزنش می‌کردند. معنای آن این است که خداوند به پیامبر نسلی عطا کرد که در طول زمان باقی می‌ماند، برخلاف نسل بنی‌امیه که نابود شدند. امروز می‌بینیم که چه‌قدر از اهل بیت (علیهم‌السلام)، مانند امام باقر، امام صادق، امام کاظم و امام رضا (علیهم‌السلام)، در جهان پراکنده‌اند و نامشان با صلوات بر محمد و آل محمد زنده است.

وی درباره امام ذهبی بیان داشت: امام ذهبی در سیر اعلام النبلاء می‌گوید امام رضا (علیه‌السلام) امامی هاشمی، علوی و مدنی بود که در علم، دین، شرافت و آقایی، مقامی والا داشت. او شایسته خلافت و رهبری بود.

وی به یکی دیگر از علمای اهل سنت اشاره کرد و گفت: محمد بن حبان، در کتاب الثقات درباره زیارت امام رضا (علیه‌السلام) می‌گوید: من بارها مرقد امام رضا (علیه‌السلام) را زیارت کردم. هرگاه مشکلی برایم پیش می‌آمد، به زیارت او می‌رفتم و از خداوند حاجت می‌خواستم. همیشه دعایم مستجاب می‌شد و مشکل برطرف می‌گشت. این را بارها تجربه کرده‌ام.

در پایان امام جماعت مسجد رحیم آباد درباره ابوبکر بن خیثمه اظهار داشت: از بزرگان حنابله در قرن سوم هجری، هنگام زیارت امام رضا (علیه‌السلام) چنان تواضع و تعظیمی نشان داد که همراهانش متحیر شدند. این نشان می‌دهد که علمای اهل سنت در آن زمان، زیارت قبور و توسل به اولیا را نه تنها شرک نمی‌دانستند، بلکه به آن عمل می‌کردند.

1404-02-19 20:47 شماره خبر : 11308

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار