رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
همزمان با هفته بسیج برگزار شد؛

اختتامیه دوره توانمندسازی خواهران اقشار بسیج کشور

اختتامیه دوره توانمندسازی خواهران بسیج اقشار با حضور حدود ۲۰۰ نفر از فرماندهان و مسئولان کانون‌های بسیج سراسر کشور در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ سردار کفیل؛ رئیس مرکز هماهنگی و هم اندیشی راهبردی اقشار شب گذشته در مراسم افتتاحیه دوره توانمندسازی بانوان و مدیران کانون‌های بسیج خواهران اقشار سراسر کشور که در مجتمع تربیتی امام رضا(ع) مشهد برگزار شد اظهار کرد: بسیج دوبال دارد، یکی حوزه ها و پایگاه‌هایی که در محلات و مساجد مشغول فعالیت هستند و بال گسترده دیگر اقشار ۲۰ گانه بسیج می‌باشد. بانوانی که امروز در این مسیر گرد هم آمدند پرچم داران این تفکر هستند که آحاد افراد مردم که برای آسایش و امنیت این جامعه تلاش میکنند هم بسیجی هستند حتی اگر در این تشکل پرونده بسیجی هم نداشته باشند.

وی افزود: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری ما باید هم آحاد مردم را با خودمان همراه کنیم و هم انتقال فرهنگ بسیجی را به نسل آینده داشته باشیم و فرماندهان شرکت کننده در این دوره باید پس از این مبدأ یک تفکر و حرکت جدید باشند و نقش اقشار در سرزمین و جغرافیای خود را بشناسند و برای رسیدن به تمدن اسلامی تلاش کنند.

رویا حیدرزاده مسئول بسیج جامعه زنان کشور نیز گفت: در این دوره حدود ۲۰۰ نفر از فرماندهان حوزه‌ها و مسئولان کانون‌های بسیج اقشار سراسر کشور در شهر مشهد حضور پیدا کردند. این دوره می‌خواهد بانوان را در مأموریت‌های خود در حوزه اقشار بسیج توانمند کرده تا بتوانند بهتر نتیجه‌گیری کنند، بسیج را گسترده و نگاه ویژه‌ای به نسل چهارم انقلاب داشته باشند.

 حیدرزاده خاطرنشان کرد: بسیج بزرگترین شبکه زنانه دنیا را مدیریت می‌کند. زنانی که نقش‌آفرین و موثر در همه ابعاد هستند. زن بسیجی باید پرچمدار زنان در همه عالم باشد و نمونه موفق الگو سوم زن مسلمان در دنیا معرفی بشود.

انتهای خبر/

خبرنگار: وجیهه محمدحسنی 

1404-09-10 10:26 شماره خبر : 13547

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!