به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، حجت‌الاسلام علی‌اکبر وحیدی یکشنبه شب در قرار شبانه مردم تربت‌حیدریه با اشاره به آموزه‌های قرآنی درباره منافقان اظهار کرد: دروغ‌گویی، ارتباط با دشمنان و کفار و ترس از جنگ از مهم‌ترین ویژگی‌های منافقان است و خداوند در آیات مختلف قرآن کریم تأکید می‌کند که منافقان از مرگ و میدان نبرد هراس دارند و همواره به دنبال تکیه بر دشمنان هستند.

وی افزود: خطاب قرآن به مؤمنان و مسئولان این است که راه منافقان را در پیش نگیرند، به بیگانگان اعتماد نکنند و کفار را ولی و تکیه‌گاه خود قرار ندهند.

دست‌نوشته‌های مردم، پشتوانه مسئولان است

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به حضور مردم در تجمعات شبانه گفت: مشت‌های گره‌کرده و دست‌نوشته‌های مردم باید مایه دلگرمی مسئولان باشد، نه نگرانی آنان. این مردم با وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی همچنان پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند و حاضرند سختی‌ها را تحمل کنند اما از مسیر انقلاب عقب‌نشینی نکنند.

وحیدی تصریح کرد: مردم ایران نشان داده‌اند که در سخت‌ترین شرایط نیز از ارزش‌های انقلاب اسلامی و خون شهدا دفاع می‌کنند و مسئولان نیز باید با اتکا به همین سرمایه اجتماعی، مسیر خدمت را با قدرت ادامه دهند.

ملت ایران از کربلا درس مقاومت گرفته است

وحیدی با تأکید بر فرهنگ عاشورا و روحیه ایثار در جامعه ایرانی اظهار کرد: ملت ایران از واقعه کربلا درس عزت، مقاومت و شهادت‌طلبی گرفته است و هرگز تسلیم زورگویی و تهدید دشمنان نمی‌شود.

وی با اشاره به توان دفاعی کشور و نقش نیروهای مسلح در مقابله با تهدیدات افزود: دشمنان بارها تلاش کرده‌اند توانمندی‌های جمهوری اسلامی را نادیده بگیرند، اما اقتدار نیروهای مسلح و دستاوردهای دفاعی کشور، بسیاری از این محاسبات را بر هم زده است.

انتقاد از انتشار اخبار غیرمستند درباره مذاکرات

استاد حوزه علمیه قم با انتقاد از برخی تحلیل‌ها و اخبار مطرح‌شده در جلسات سیاسی و تبیینی، گفت: انتشار اخبار غیرمستند و خوش‌بینانه درباره رفتار آمریکا و روند مذاکرات، موجب سردرگمی افکار عمومی می‌شود.

وی تأکید کرد: ملت ایران نسبت به عملکرد و سابقه آمریکا بی‌اعتماد است و مسئولان باید با دقت و هوشیاری بیشتری در برابر فضاسازی‌های رسانه‌ای و روایت‌های نادرست عمل کنند.

وحیدی با تجلیل از ایستادگی مردم و خانواده‌های شهدا، خواستار حفظ وحدت، تداوم روحیه انقلابی و توجه مسئولان به مطالبات مردم شد.

دلسوزان انقلاب را با برچسب‌زنی تخریب نکنید

وحیدی با انتقاد از برخی روایت‌ها درباره منتقدان مذاکرات، اظهار کرد: نباید نیروهای انقلابی و افرادی که نسبت به نتایج مذاکرات و رفتار دشمن هشدار می‌دهند، مورد اهانت و تخریب قرار گیرند.

به گفته وی، دلسوزان انقلاب از سر نگرانی نسبت به آینده کشور و حفظ دستاوردهای نظام سخن می‌گویند و نباید با نسبت‌های نادرست مورد قضاوت قرار گیرند.

استاد حوزه علمیه قم افزود: نگرانی اصلی مردم و نیروهای انقلابی از اعتماد مجدد به آمریکاست، کشوری که به اعتقاد آنان در طول سال‌های گذشته بارها تعهدات خود را نقض کرده و نشان داده است که قابل اعتماد نیست.

مذاکره با آمریکا مشکلات کشور را حل نکرده است

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به مواضع رهبر معظم انقلاب درباره مذاکره با آمریکا گفت: تجربه‌های گذشته نشان داده که دشمن به تعهدات خود پایبند نیست و مذاکره با آمریکا نه‌تنها بسیاری از مشکلات را حل نکرده، بلکه در برخی موارد زمینه‌ساز فشارها و چالش‌های جدید شده است.

وی تأکید کرد: مسئولان باید با درس گرفتن از تجربه‌های گذشته، منافع ملی و عزت کشور را در اولویت قرار دهند و از هر اقدامی که موجب سوءاستفاده دشمن شود، پرهیز کنند.

مقابله با عوامل نارضایتی و آشوب ضروری است

وحیدی، مشکلات اقتصادی، گرانی و برخی تصمیمات نادرست را از عوامل ایجاد نارضایتی در جامعه دانست و گفت: مسئولان باید با مدیریت صحیح، از بروز زمینه‌های سوءاستفاده دشمنان جلوگیری کنند.

وی افزود: کنترل بازار، جلوگیری از گرانی‌های بی‌ضابطه و توجه به مطالبات مردم از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند موجب افزایش رضایت عمومی و خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان شود.

استاد حوزه علمیه قم با تجلیل از مقام شهدا و یاد فرماندهان و مسئولان شهید کشور، بر ضرورت ادامه راه آنان تأکید کرد و گفت: ملت ایران همواره نشان داده‌اند که در دفاع از انقلاب اسلامی، استقلال کشور و آرمان‌های شهدا ثابت‌قدم هستند.

وی خاطرنشان کرد: حفظ وحدت ملی، هوشیاری در برابر دشمن و پایبندی به ارزش‌های انقلاب اسلامی، مهم‌ترین سرمایه کشور در عبور از چالش‌ها و تهدیدهاست.

انتهای خبر/