به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس» جواد حسن‌زاده امروز در جلسه شورای زکات شهرستان که به ریاست امام جمعه برگزار شد، با تأکید بر اهمیت زکات در آموزه‌های دینی، اظهار کرد: باید با برنامه‌ریزی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی، فرهنگ پرداخت زکات را بیش از گذشته در جامعه نهادینه کنیم.

وی افزود: در راستای تقویت فرهنگ زکات، جلسات شوراهای فرعی زکات در مراکز بخش‌های شهرستان برگزار شده و تصمیمات خوبی در این زمینه اتخاذ شده است.

دبیر شورای زکات بردسکن با اشاره به آغاز فصل برداشت محصول پسته در شهرستان بردسکن گفت: با توجه به ظرفیت بالای تولید پسته و سهم قابل توجه زکات مستحبی، تیم‌های منسجمی تشکیل خواهد شد تا با حضور در باغات، ضمن دیدار با کشاورزان و باغداران و قدردانی از مؤدیان زکات، نسبت به ترویج و فرهنگ‌سازی این فریضه اقدام کنند.

وی از راه‌اندازی خانه‌های زکات در سطح روستاهای شهرستان خبر داد و بیان کرد: خانه‌های زکات می‌توانند به‌عنوان یک ظرفیت مردمی، در شناسایی ظرفیت‌های روستا، ترویج فرهنگ زکات، جذب کمک‌های مردمی و هدایت زکات در مسیر صحیح نقش مؤثری داشته باشند.

حسن‌زاده در ادامه افزود: بیش از ۵۰ نفر از مبلغان و رابطان زکات با دبیرخانه شورای زکات شهرستان همکاری دارند، اما با توجه به محدودیت نیروی انسانی، رویکرد اصلی باید حرکت به سمت مردمی‌کردن موضوع زکات باشد.

وی تصریح کرد: در این مسیر باید از ظرفیت افراد تأثیرگذار، معتمدان، شوراهای اسلامی و دهیاران استفاده شود تا موضوع زکات به یک حرکت مردمی و فراگیر تبدیل شود.

دبیر شورای زکات بردسکن با اشاره به تعهد زکات شهرستان بردسکن گفت: تعهد زکات شهرستان ۹ میلیارد تومان تعیین شده که تاکنون ۶۵ درصد آن محقق شده است.

وی در ادامه افزود: بیش از ۹۰ درصد زکات جمع‌آوری‌شده در شهرستان مربوط به زکات مستحبی است و این موضوع نشان‌دهنده ظرفیت قابل توجه شهرستان در این حوزه است.

حسن‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت اقتصادی محصول پسته در بردسکن، باید برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای ترویج زکات مستحبی انجام شود تا آثار و برکات آن در حوزه محرومیت‌زدایی، حمایت از نیازمندان و توسعه روستاها بیش از گذشته نمایان شود.


انتهای خبر