به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، آیت‌الله غلامرضا مغیثه در جلسه شورای اداری شهرستان سبزوار اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص) نسبت به مردم دلسوز و مهربان بود و مشکلات و رنج مردم برای ایشان بسیار سخت و گران تمام می‌شد و این سیره باید برای همه مسئولان و مدیران درس‌آموز باشد.

وی افزود: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب بر دلسوزی نسبت به مردم، پیگیری مشکلات و رفع نیازهای آنان تأکید دارند، مسئولان نیز باید تمام توان خود را برای خدمت به مردم و گره‌گشایی از مشکلات آنان به‌کار گیرند

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جایگاه مسئولیت در نظام اسلامی بیان کرد: مسئولیتی که امروز در اختیار مدیران و مسئولان قرار گرفته، نعمتی از سوی خداوند است که باید در مسیر رفع مشکلات مردم مورد استفاده قرار گیرد.

مغیثه ادامه داد: هر مسئولی که در یک اداره یا منطقه موفقیتی به دست می‌آورد باید این موفقیت‌ها را برای مردم بیان کند زیرا اطلاع‌رسانی درباره اقدامات انجام‌شده در شرایط سخت و دشوار می‌تواند امید را در جامعه افزایش دهد.

وی تصریح کرد: خدمات و اقدامات ارزشمندی که دستگاه‌های اجرایی انجام می‌دهند باید از طریق مساجد، نماز جمعه و اماکن عمومی به اطلاع مردم برسد تا جامعه بداند با وجود مشکلات و شرایط جنگی، دولت و مجموعه‌های اجرایی همچنان در حال خدمت‌رسانی هستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مشکلات منابع آب زیرزمینی سبزوار گفت: بیش از ۱۰ رشته قنات و بر اساس برخی برآوردها حدود ۱۲ تا ۱۳ رشته قنات در زیر شهر سبزوار وجود دارد که آب آنها رها شده و در بخش‌هایی از شهر مشکلاتی ایجاد کرده است.

مغیثه افزود: موضوع آب‌های زیرزمینی سبزوار در دوره‌های مختلف و با حضور فرمانداران پیشین و فعلی شهرستان پیگیری شده است اما تاکنون به نتیجه مطلوب نرسیده و انتظار می‌رود این مسئله با جدیت بیشتری دنبال شود.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از منابع آبی موجود ابراز کرد: بخشی از آب‌های موجود در زیر شهر قابل استفاده است و در برخی موارد این آب‌ها توسط تانکرها برداشت و به فروش می‌رسد که باید موضوع سامان‌دهی و بهره‌برداری صحیح از این منابع مورد بررسی قرار گیرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب بیان کرد: در شرایط جنگی امروز، تلاش‌های دولت برای رفع مشکلات مردم و تأمین کالاهای اساسی شایسته تقدیر و خداقوت است و در کنار این تلاش‌ها، مسئولان و مردم باید انسجام و اتحاد خود را حفظ کنند.

مغیثه ادامه داد: همه ما در این شرایط باید متحد و یکدل باشیم و برای حل مشکلات کشور و مردم در کنار یکدیگر قرار بگیریم زیرا انسجام و همدلی از نیازهای مهم جامعه در شرایط کنونی است.

وی با اشاره به آیات قرآن کریم درباره ویژگی‌های پیامبر اکرم(ص) گفت: خداوند پیامبری را برای مردم فرستاد که از خود آنان بود و رنج و مشکلات مردم برای او سخت و ناگوار بود و نسبت به هدایت آنان حرص و دلسوزی داشت.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: رحمت پیامبر اکرم(ص) نسبت به همه مردم بود اما رحمت ویژه ایشان شامل مؤمنان می‌شد و این دلسوزی و مهربانی باید الگوی مسئولان در نوع رفتار با مردم و پیگیری مشکلات آنان قرار گیرد.

مغیثه با اشاره به سخنان امام صادق(ع) درباره برطرف کردن نیاز مؤمن اظهار کرد: رفع نیاز مردم و گره‌گشایی از مشکلات آنان دارای ارزش و ثواب فراوان است و مسئولان باید قدر فرصت خدمت را بدانند و از هیچ تلاشی برای رفع مشکلات مردم دریغ نکنند.

وی در پایان با اشاره به میلاد پیامبر اکرم(ص) و تحولات پس از ظهور اسلام خاطرنشان کرد: با ظهور دین اسلام بسیاری از حکومت‌های غیرالهی در مسیر زوال قرار گرفتند و امید است در آینده شاهد گسترش مکتب توحیدی و الهی در جهان و ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) باشیم.

انتهای خبر/