به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، علی یعقوبیان، ظهر امروز در نشست شورای اداری این شهرستان که با هدف برنامه‌ریزی برای گرامیداشت هفته بسیج برگزار شد، با تبیین جایگاه بسیج در صیانت از انقلاب اسلامی، اظهار کرد: دشمنان به دلیل مقابله انقلاب با استکبار و استعمار، همواره توطئه‌هایی را علیه ما ترتیب دادهاند، اما تفکر بسیجی در هشت سال دفاع مقدس و پس از آن، انقلاب را بیمه کرده است.

\r\n

وی تشکیل بسیج را تصمیم مهم امام خمینی(ره) برای دفاع مردمی از انقلاب دانست و افزود: وظیفه حداقلی ما در سالگرد تشکیل این نهاد مردمی، گرامی‌داشت یاد شهدا و قدردانی از زحمات همه بسیجیان است.

\r\n

یعقوبیان بر فضاسازی محیطی، برگزاری یادواره شهدا، نهضت خدمات‌رسانی در حاشیه شهر و مناطق محروم برای رفع مشکلات و میز خدمت، برنامه‌های ورزشی و فرهنگی متنوع در طول هفته بسیج توسط تمامی ادارات تأکید کرد.

\r\n

هفته بسیج امسال اهمیت ویژه‌ای دارد

\r\n

فرماندار تربت‌حیدریه با اشاره به جنگ فرهنگی کنونی، بر لزوم حضور همگانی و اجرای برنامه‌های کیفی در هفته بسیج تأکید کرد و افزود: با توجه به جنگ شناختی و ترکیبی امروز، ظرفیت هفته بسیج فرصتی فراهم کرده تا با معرفی بسیج در حوزه‌های مختلف دستاوردهای انقلاب و نظام نیز تبیین شود.

\r\n

مجتبی شجاعی پیشنهاد داد: گردهمایی بزرگ بسیجیان شهرستان با حضور اقشار مختلف از جمله بسیج دانشجویی، بسیج اصناف و بسیج کشاورزان برگزار شود. 

\r\n

فرماندار تربت‌حیدریه با بیان اینکه «همه بسیجی هستیم»، خاطرنشان کرد: برنامه‌های هفته بسیج تنها برنامه سپاه نیست، بلکه برنامه کل شهرستان است و همه دستگاه‌ها باید در اجرای آن مشارکت داشته باشند.

\r\n

شجاعی با اشاره به اهمیت کار فرهنگی در شرایط کنونی، تصریح کرد: امسال هفته بسیج اهمیت ویژه‌ای دارد و تربت‌حیدریه باید در استان بدرخشد.

\r\n

انتهای خبر/