به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ مهدی عباسپور صبح امروز در نشست با اصحاب رسانه که در محل سالن اجتماعات فرمانداری خواف برگزار شد، از تجهیز ۹۰ درصد تراکتورهای کشاورزی به دستگاه ردیاب خبر داد.
\r\nوی با اشاره به اینکه خواف اولین شهرستانی است که این طرح را اجرا کرده گفت: از مجموع ۵۵۰ تراکتور موجود در شهرستان تعداد ۵۰۰ تراکتور به سامانه ردیاب مجهز شدهاند.
\r\nفرماندار خواف ادامه داد: این سامانه بر اساس میزان پیمایش انجام شده، مدت روشن بودن تراکتور، میزان فشار ناشی از انجام مختلف عملیات زراعی اعم از شخم، دیسک و سایر عملیات کشاورزی نسبت به محاسبه سوخت مصرفی اقدام و به میزان گزارشگیری سوخت آنها تحویل خواهد شد.
\r\nعباسپور بیان داشت: با اجرای این طرح علاوه بر صرفهجویی و جلوگیری از انحراف مصرف، تراکتور داران به نسبت میزان کار انجامگرفته سهمیه سوخت دریافت نموده که هدف از این طرح توزیع عادلانه سهمیه سوخت میباشد.
\r\nوی افزود: با اجرای طرح در فصل جاری ۳۰ درصد از مصرف سوخت تراکتور داران کاهشیافته است.
\r\nانتهای خبر/
\r\n
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بگذارید!