رحیم غلامی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس» گفت: از زمانی که حضرت آقا موضوع مواسات و همدلی را در بحث کمکرسانی به مردم مظلوم لبنان و فلسطین اعلام فرمودند، همکاران کمیته امداد امام خمینی (ره) به فرمایش ایشان لبیک گفتند.
وی ادامه داد: طی برنامهریزی صورت گرفته و با توجه به اینکه در آستانه فصل سرما و زمستان هستیم، مقرر شد کمیته امداد امام خمینی (ره) بحث جمعآوری پتو را عهدهدار شود.
معاون توسعه شرکتهای مردمی کمیته امداد خراسان رضوی با اشاره به اینکه در همین راستا تاکنون بیش از ۱۲ هزار پتو جمعآوری و آماده ارسال است، بیان داشت: بیش از ۵۰ درصد این پتوها توسط وجوهات نقدی مردم سخاوتمند استان که برای مردم لبنان و فلسطین به کمیته امداد پرداخت شده، با هماهنگی اصناف، خریداری شده است.
غلامی خاطرنشان کرد: مجموع این پتوها، بیش از ۶ میلیارد تومان است که البته این پویش همچنان ادامه دارد.
انتهای خبر/
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بگذارید!