به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحیلی «صبح توس» و به نقل از روابط عمومی فرمانداری درگز، مجتبی بزم‌آرا باتوجه به انسداد جاده ترانزیتی درگز-قوچان، اظهارکرد: با توجه به بسته‌بودن جاده ترانزیتی درگز_قوچان طی سه روز گذشته، بالغ بر هزار دستگاه انواع کامیون و تریلر هم‌اکنون در توقفگاه‌ها و حاشیه جاده قوچان به درگز و بالعکس معطل بازگشایی و عبور از این محور هستند. 

\r\n

 

\r\n

وی درباره وضعیت رانندگان در این شرایط سخت زمستانی، توضیح داد: نیروهای امدادی اقدام به اسکان اضطراری مسافران و رانندگان نموده‌اند و شماری از رانندگان این ناوگان ترانزیتی درحال حاضر در راهدارخانه تیوان (گردنه تیوان) اسکان یافته‌اند.

\r\n

 

\r\n

فرماندار درگز افزود: تعدادی از خودروهای سواری نیز توسط نیروهای امدادی در این مسیر اسکان داده شده‌اند.

\r\n

 

\r\n

بزم‌آرا افزود: باتوجه به تلاش‌های صورت گرفته برای بازگشایی مسیر، روز گذشته در مقطعی این مسیر ترانزیتی بازگشایی شد، اما به دلیل وقوع بادروفه و حرکت سریع برف روی جاده، احتمال خطر سرخوردن و قیچی‌کردن تریلرها افزایش یافت.

\r\n

 

\r\n

وی تأکید کرد: برای حفظ ایمنی و جلوگیری از حوادث ناگوار، این مسیر بار دیگر مسدود اعلام شده است و این ناوگان تجاری کماکان در انتظار فراهم شدن شرایط ایمن برای عبور از این محور کوهستانی هستند.

\r\n

 

\r\n

انتهای خبر/

\r\n

خبرنگار: مهسا پورعلی زاده مقدم