به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس» و به نقل از ایسنا؛ مسلم ساقی، با بیان اینکه ثبت‌نام انتخابات شورای شهر در ۲۱ دی‌ماه و انتخابات شورای روستا در ۲۷ دی آغاز می‌شود، اظهار کرد: در تاریخ ۲۷ آذرماه دستور شورای انتخابات صادر می‌شود و ما پس از آن وارد فاز اجرایی خواهیم شد.

\r\n

وی تصریح کرد: پنج جلسه ستاد انتخابات تاکنون در استان برگزار شده و یکی از موارد مورد تاکید ما، موضوع آسیب‌شناسی کمیته‌های ستاد انتخابات است و در هر جلسه، کمیته‌ها با توجه به آسیب‌شناسی انتخابات ادوار گذشته شهرستان‌ها گزارش می‌دهند.

\r\n

  مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه در جلسه  استانداری برای برگزاری انتخابات شوراها، طرحی در مورد پدافند غیرعامل پیشنهاد شد، افزود: هنوز نمی‌توانیم در مورد این طرح چیزی بگوییم، اما با کلیات آن موافقت شد.

\r\n

وی بیان کرد: با توجه به اصلاح قانون انتخابات، قانون‌خوانی در ستاد انتخابات و شهرستان‌ها انجام می‌شود.

\r\n

ساقی با بیان اینکه زیرساخت‌های لازم برای تمام‌الکترونیکی شدن انتخابات در حال فراهم شدن است، گفت: انتخابات شهر تهران در این دوره تناسبی شده تا به احزاب و تشکل‌ها اهمیت داده شود، از دوره بعد، انتخابات در شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر به صورت تناسبی اجرا خواهد شد.

\r\n

وی خاطرنشان کرد: خانه احزاب و تشکل‌ها در راستای تبیین و افزایش مشارکت نقش بسزایی دارند که نشست‌هایی برای آن برگزار کردیم.

\r\n

انتهای خبر/