به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، حجت‌الاسلام محمد احمدزاده در نشست خبری همایش بین‌المللی غدیر و مقاومت اظهار کرد: شعار امسال دهه امامت و ولایت «غدیر، میثاق امت و ولایت» انتخاب شده و این ایام فرصتی ارزشمند برای تقویت پیوند امت اسلامی با ولایت و امامت است.

وی افزود: واقعه غدیر خم یکی از مهم‌ترین نقاط تاریخ اسلام به شمار می‌رود و پیام آن، تحقق عدالت، ولایت‌مداری و تبعیت از رهبری الهی در جامعه اسلامی است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: امروز جامعه اسلامی بیش از هر زمان دیگری به فرهنگ ولایت، بصیرت، همدلی و انسجام نیاز دارد و آموزه‌های غدیر می‌تواند مسیر حرکت امت اسلامی را روشن کند.

احمدزاده ابراز کرد: تقارن عید سعید غدیر با سالروز رحلت امام خمینی(ره) دارای پیام‌های مهمی است و نشان‌دهنده استمرار مسیر ولایت و رهبری در جامعه اسلامی است.

وی گفت: امام خمینی(ره) همواره بر احیای فرهنگ ولایت تأکید داشتند و بزرگداشت غدیر در حقیقت تجلیل از مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام و استمرار راه ولایت است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی خاطرنشان کرد: پویش اطعام علوی با مشارکت خیران، هیئت‌های مذهبی، مساجد، حسینیه‌ها و بقاع متبرکه در سراسر استان اجرا خواهد شد.

احمدزاده تصریح کرد: آذین‌بندی شهرها، اجرای پویش هر خانه یک پرچم، برپایی ایستگاه‌های صلواتی و استقرار موکب‌های مردمی از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده برای دهه امامت و ولایت است.

وی بیان کرد: حدود دو هزار موکب در سطح استان برای خدمت‌رسانی به مردم در ایام غدیر اعلام آمادگی کرده‌اند و برنامه‌های متنوع فرهنگی و مذهبی نیز برگزار خواهد شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: یکی از محورهای اصلی برنامه‌های امسال، تبیین ارتباط میان فرهنگ غدیر و فرهنگ مقاومت است.

احمدزاده ابراز کرد: مردم ایران با حضور آگاهانه خود در صحنه‌های مختلف، ادامه‌دهنده راه شهدا و جبهه مقاومت هستند و این فرهنگ باید بیش از گذشته برای نسل جوان تبیین شود.

وی گفت: دومین همایش بین‌المللی غدیر و مقاومت با همکاری دانشگاه امام رضا(ع) و جمعی از مراکز علمی و فرهنگی در مشهد برگزار خواهد شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی خاطرنشان کرد: امامزادگان و بقاع متبرکه استان در ایام دهه ولایت میزبان برنامه‌های متنوع فرهنگی، قرآنی و اجتماعی خواهند بود.

احمدزاده تصریح کرد: محافل انس با قرآن، خیمه‌های معرفت، مسابقات فرهنگی و ورزشی، آیین‌های تکریم خانواده شهدا و برنامه‌های حمایت از جبهه مقاومت از جمله این برنامه‌ها است.

وی بیان کرد: حضور گسترده مردم در جشن‌های غدیر و مشارکت در برنامه‌های خیرخواهانه، جلوه‌ای از پیوند عمیق امت اسلامی با ولایت را به نمایش خواهد گذاشت.

دبیر اجرایی همایش غدیر و مقاومت نیز گفت: این رویداد با وجود محدودیت‌ها و شرایط خاص منطقه‌ای، با قدرت و انسجام بیشتری نسبت به گذشته دنبال شده است.

همایش غدیر به دنبال جریان فرهنگی در جامعه 

حجت‌الاسلام محمدعلی طباطبایی ابراز کرد: همایش غدیر و مقاومت علاوه بر بخش علمی، به دنبال ایجاد یک جریان فرهنگی و اجتماعی مؤثر در جامعه است.

وی گفت: برگزاری شب شعر مقاومت، نشست‌های تخصصی علمی و حضور فعالان جبهه مقاومت از بخش‌های مختلف این رویداد به شمار می‌رود.

دبیر اجرایی همایش غدیر و مقاومت خاطرنشان کرد: نشست‌های تخصصی با موضوعاتی همچون مرجعیت معاصر، استکبارستیزی، غدیر و مقاومت و اندیشه امام شهید برگزار شده است.

طباطبایی تصریح کرد: هدف اصلی این برنامه‌ها، تبیین نقش غدیر در شکل‌گیری فرهنگ مقاومت و تقویت حضور مردم در صحنه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی است.

وی بیان کرد: برای این همایش ویژه‌نامه تخصصی غدیر و مقاومت تهیه شده و پیام برخی از مراجع تقلید و شخصیت‌های برجسته جهان اسلام نیز در این رویداد ارائه خواهد شد.

ارسال ۲۵ مقاله علمی

عضو کمیته علمی همایش غدیر و مقاومت گفت: ۲۵ مقاله علمی از سوی پژوهشگران و استادان حوزه و دانشگاه به دبیرخانه همایش ارسال شده است.


حجت‌الاسلام خاموشی ابراز کرد: پس از ارزیابی‌های تخصصی، ۱۴ مقاله برگزیده برای ارائه و انتشار انتخاب شده‌اند.


وی گفت: محور اصلی این مقالات، بررسی ابعاد مختلف غدیر و مقاومت و همچنین واکاوی سیره شهید یحیی بن زید بوده است.


عضو کمیته علمی همایش غدیر و مقاومت خاطرنشان کرد: مجموعه مقالات برگزیده در قالب یک کتاب تخصصی منتشر خواهد شد تا در اختیار پژوهشگران و علاقه‌مندان قرار گیرد.


انتهای خبر/