حجت الاسلام سید محمود خراسانی در گفتگو با خبر‌نگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ در سخنانی با تأکید بر جایگاه والای شهادت و نقش خون شهدا در احیا جبهه حق، اظهار کرد: شهادت امام شهید تنها یک حادثه نیست، بلکه نقطه آغاز یک بعثت دوباره برای ملت‌ها و عامل اصلی لرزه بر اندام جبهه استکبار است. خون ایشان، موتور محرک امت و عامل حیات دوباره ملت‌هایی است که در مسیر حق گام برمی‌دارند.

وی با اشاره به پیوند عمیق میان فرهنگ شیعه و هویت ملت ایران، افزود: ملت ایران که همواره خود را خونخواه اباعبدالله‌الحسین(ع) دانسته‌اند، امروز با شعار حماسی یا لثارات الخامنه‌ای، خود را خون‌خواه سیدالشهداء انقلاب معرفی کرده‌اند. این خونخواهی، فراتر از یک احساس، یک مسئولیت تاریخی و هویت ملی است که میان انتقام شخصی و خونخواهی اصیل مذهبی، تفاوتی بنیادین قائل است.


امام جمعه بخش جنگل رشتخوار با بیان اینکه شهادت رهبر انقلاب نباید پایان یک مسئولیت تلقی شود، تصریح کرد: شهادت ایشان نقطه آغاز عهدی تازه با آرمان‌های انقلاب اسلامی است. نسل امروز وظیفه دارد با استقامت در مسیر حق و پاسداشت مکتب مقاومت، از وعده‌های الهی در مسیر پیروزی نهایی بهره‌مند شود.

خراسانی در ادامه افزود: در میان این فضای حماسی، باید میان انتقام‌جویی احساسی و انتقام الهی تمایز قائل شد. مطالبه مجازات عاملان این جنایت، یک خواسته شخصی یا مقطعی نیست، بلکه یک وعده قطعی، مردمی و الهی است که به قدرت دولت‌ها وابسته نیست.

وی، سپس به تبیین مفهوم عدالت در ادبیات مقاومت پرداخت و خاطرنشان کرد: برخلاف تصور دشمن، خون شهید سرمایه مقاومت است و نقش آزادگان جهان در مقابله با ظلم و تحقق عدالت، در این مقطع تاریخی بیش از هر زمان دیگری پررنگ خواهد بود.

امام جمعه بخش جنگل رشتخوار در ادامه، یادآور شد: دشمن از تشییع بی‌نظیر و همبستگی تمدنی ملت‌ها در کنار پیکر مطهر رهبر انقلاب هراس دارد؛ چرا که این حضور، نشان‌دهنده وحدت بی‌حد و مرز ملت در برابر جبهه استکبار است.

خراسانی‌ همچنین به نقش استراتژیک خون شهدا در حفظ ثبات منطقه اشاره کرد و گفت‌: ایستادگی بر سر آرمان‌های امام شهید، مستقیماً با امنیت کل جهان و تداوم قدرت محور مقاومت در پیوند است.

وی در پایان، تأکید کرد: مجازات عاملان این جنایت، یک وعده حتمی الهی است و ملت‌ها با تکیه بر عهد خود با امام شهید، تا تحقق عدالت و نابودی ظالمان از پای نخواهند نشست.
انتهای خبر/
خبرنگار: ابوالفضل جابری