به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ حجت‌الاسلام محمدحسن ایزدی در خطبه‌های نماز جمعه گلبهار با اشاره به شهادت امام سجاد (ع)، اسارت اهل‌بیت (ع)، جنگ ترکیبی دشمن و روند مذاکرات، بر ضرورت عبرت‌گیری از تاریخ، حفظ وحدت ملی و پرهیز از اعتماد ساده‌لوحانه به دشمن تأکید کرد.

وی با گرامیداشت یاد شهدای هفتم تیر، شهید آیت‌الله دکتر بهشتی، شهید محراب آیت‌الله صدوقی و رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: صفحات تاریخ باید برای امروز عبرت‌آموز باشند و آنچه در گذشته رخ داده، می‌تواند در زمان حال نیز تکرار شود.

ایزدی افزود: کتاب کربلا دو فصل داشت؛ فصل شهادت و فصل اسارت، و اگر خطابه‌های حضرت زینب (س) و اهل‌بیت (ع) نبود، پیام عاشورا در تاریخ باقی نمی‌ماند.
امام‌جمعه گلبهار انقلاب اسلامی را ادامه همان مسیر دانست و تصریح کرد: دشمنان در طول سال‌های گذشته با ترور، فتنه و فشار تلاش کردند ارکان نظام را هدف قرار دهند، اما خون شهدا سبب شد انقلاب اسلامی به درختی تنومند و اثرگذار تبدیل شود.

وی تأکید کرد: امروز نیز ایران اسلامی در جایگاه یک قدرت بزرگ قرار گرفته و این مسیر با ایثار و مقاومت مردم ادامه یافته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مذاکرات و توافقات پرداخت و گفت ملت ایران ۴۷ سال طعم تلخ دشمنی آمریکا را چشیده است؛ بنابراین هرگونه تعامل باید با نگاه به تجربه‌های تاریخی باشد.

ایزدی خاطرنشان کرد: اعتماد ساده‌لوحانه به دشمن، مشکلات کشور را حل نمی‌کند و توافق باید از موضع قدرت باشد، نه از سر ضعف و امتیازدهی بی‌دلیل.
امام‌جمعه گلبهار وحدت را مهم‌ترین سپر در برابر دشمن دانست و افزود: دشمن همواره می‌کوشد از بیرون یا درون، انسجام جامعه را بشکند و میان مردم و مسئولان دو‌دستگی ایجاد کند.

وی تأکید کرد: مطالبه‌گری در چارچوب درست لازم است، اما نسبت دادن خیانت و تحلیل‌های عجولانه به صفوف ملت آسیب می‌زند و باید با هوشیاری کامل از این آفت‌ها پرهیز شود.

انتهای خبر/