درباره نویسنده
عضو هیأت امنای مرکز مهدویت نیشابور خبر داد:
وقفی برای امام زمان (عج) در نیشابور

عضو هیأت امنای مرکز مهدویت نیشابور گفت: موقوفه مهر مهدوی در راستای ترویج فرهنگ مهدویت و برای اولین بار در کشور، در نیشابور آغاز به کار کرده است.
هادی صیادی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس» اظهار کرد: تمام ثروت یهود و اسرائیل و کشورهای غربی برای از بین بردن یک نفر است و آن یک نفر امام زمان (عج) است، در حالیکه ما برای تمام ائمه موقوفه داریم اما برای امام زمان (عج) موقوفهای نداریم.
وی بیان داشت: موقوفه مهر مهدوی یک برنامه منحصربهفرد است که با هدف ترویج فرهنگ مهدویت و اجرای برنامههای مختلف در زمینههای فرهنگی، علمی، درمانی و پژوهشی در راستای توسعه فعالیتهای مرتبط با حضرت حجت (علیهالسلام) شکل گرفته است.
صیادی گفت: این موقوفه در تلاش است تا با ایجاد منابع مالی پایدار و استفاده بهینه از این منابع، اقدامات گستردهای را در راستای نشر فرهنگ مهدوی و اجرای برنامههای اجتماعی، درمانی و پژوهشی در جامعه بهویژه در دوران معاصر، انجام دهد.
وی بیان داشت: در این راستا، موقوفه مهر مهدوی فعالیتهای متعددی را برنامهریزی کرده که تولید محتوا یکی از این برنامهها است.
عضو هیأت امنای موقوفه مهر مهدوی نیشابور برنامهریزی و ایجاد محتوای فرهنگی، علمی و دینی مرتبط با مهدویت که در قالب کتاب، فیلم، مقاله، دورههای آموزشی و غیره منتشر شود را از دیگر برنامههای این موقوفه عنوان کرد.
صیادی ایجاد مراکز درمانی، مشاورهای و روانشناختی برای کمک به افراد در زمینههای مختلف مانند مقابله با مشکلات روانی ناشی از جنگ نرم و بحرانهای اجتماعی را از دیگر برنامههای این موقوفه دانست.
عضو هیأت امنای موقوفه مهر مهدوی نیشابور بیان داشت: راهاندازی مراکز پژوهشی برای بررسی مسائل مختلف مهدویت و ارتباط آن با تحولات اجتماعی، فرهنگی و علمی جهان امروز را از جمله برنامههایی دانست که اعضای این موقوفه دنبال میکنند.
صیادی با اشاره به اینکه موقوفه مهر مهدوی ویژگیهایی دارد که آن را از سایر موقوفهها متمایز کرده است، گفت: یکی از مهمترین ویژگیهای این موقوفه، مشارکتی بودن آن است. در این موقوفه، هر فرد با هر میزان سرمایه میتواند در تأمین منابع مالی طرحها نقش داشته باشد. برخلاف بسیاری از موقوفات که تنها افراد خاص و خیران بزرگ در آن مشارکت دارند، مهر مهدوی تلاش میکند تا مشارکت عمومی در تمامی مراحل برنامهها دیده شود.
وی پایداری مالی را از دیگر برنامههای این موقوفه عنوان کرد و گفت: این موقوفه قصد دارد تا با استفاده از منابع مالی مختلف و ایجاد درآمد از طریق طرحهای اقتصادی مرتبط با مهدویت، منابع مالی پایدار برای تأمین اهداف خود ایجاد کند. این منابع مالی میتوانند از طریق وقف زمین، ساختمانها، شرکتها و سایر منابع اقتصادی تأمین شوند.
صیادی بیان داشت: به دلیل نیاز جامعه به خدمات درمانی و آموزشی، موقوفه مهر مهدوی ایجاد مجتمعهای درمانی و آموزشی را در دستور کار خود قرار داده است. این برنامهها شامل درمانگاههای خاص برای بیماران جنگ نرم، مراکز مشاوره خانواده، مراکز درمانی برای مقابله با آسیبهای اجتماعی و روانی و مراکز آموزشی برای تربیت نسل جوان است.
عضو هیأت امنای موقوفه مهر مهدوی نیشابور گفت: این موقوفه در کنار توجه به برنامههای فرهنگی و علمی، بهویژه در بخش درمانی هم فعالیتهای گستردهای را برنامهریزی کرده است. برخی از این طرحها عبارتند از درمان بیماریهای نوظهور. موقوفه مهر مهدوی بهویژه در زمینه درمان بیماریهای روانی و اجتماعی که ناشی از جنگ نرم، فشارهای اجتماعی و بحرانهای اقتصادی هستند، اقدامات زیادی انجام میدهد. این درمانگاهها بهعنوان مراکز درمانی پیشرفته در نظر گرفته شدهاند.
وی یکی از اهداف مهم موقوفه مهر مهدوی را فعالیتهای آموزشی و درمانی در راستای تحکیم خانواده، افزایش جمعیت و کاهش سقط جنین عنوان کرد و گفت: این فعالیتها از مرحله جنینی آغاز میشود و در مراحل بعدی به مشاورههای پیش از ازدواج، حمایت از خانوادهها و ایجاد برنامههای آموزشی در این زمینه گسترش مییابد.
صیادی خاطرنشان کرد: موقوفه مهر مهدوی با اهداف بلندمدت و راهبردهای نوین در نظر دارد تا مجموعهای جامع و پایدار از برنامههای فرهنگی، علمی، درمانی و پژوهشی مرتبط با مهدویت را به مرحله اجرایی برساند. این موقوفه بهعنوان یک طرح اجتماعی بزرگ، به دنبال تأسیس یک شبکه همافزایی میان نخبگان، خیرین، نهادهای دولتی و خصوصی است تا فعالیتهای خود را بهطور مؤثر و گسترده در سطح ملی و بینالمللی اجرا کند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- جاده خاکی بلغور مشهد و وعدههای خاک خورده
- بلاگرها، تریبونی برای فریادهای بیپاسخ غزه
- بزرگترین خط تولید تیرآهن شرق کشور در نیشابور
- از چالش ناترازی تا الگویی در انرژی خورشیدی
- افتتاح پروژههای تجمیعی شهرک صنعتی خیام نیشابور
- زخم عمیق گردشگران سهلانگار بر طبیعت شاندیز
- انگور بهاره، معجزه گلخانههای خلیلآباد
- مسیر تربتحیدریه به بایگ قربانی کمبودها و کاستیها
- فقر درمانی در نیلشهر تربتجام
- راهپیمایی مردم نیشابور در حمایت از غزه
- توسعه معادن کلید کاهش وابستگی به نفت
- مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه نیشابور
- تعرفه برق در سرخس غیرعادلانه است
- تشرف ۵۰هزار زائر خارجی به بقعه امامزادگان طرقبه
- اوتیسم؛ اختلالی که نیازمند شناخت و پذیرش است
- فریاد بیپایان غزه
- راهاندازی مجدد میدان عرضه دام زنده در گناباد
- مذاکره با آمریکا، عاقلانه یا جاهلانه؟
- رونق تولید با استفاده از ظرفیت نخبگان اقتصادی
- دولت باید تسهیلگر سرمایهگذاری باشد
آخرین اخبار
- گفتاری از شهید سید رضا طاهر
- آیه ۷ سوره مبارکه مدثر
- آغاز مبارزه با آفت ملخ کوهاندار در خلیلآباد
- اهدای ۱۸ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند تربتحیدریه
- ماهیت حج 100 درصد سیاسی است
- آمریکا از جاده دیپلماسی منحرف شده است
- نقش شوراها در پیشرفت کشور بیبدیل است
- 5000 معلم خراسان رضوی مهمان امام رضا(ع) شدند
- توسعه آموزش، راهکاری مؤثر در کاهش آسیبهای اجتماعی
- کارخانه شیشه تربتجام که همچنان بلاتکلیف است
- گفتاری از شهید محمدمهدی لطفی نیاسر
- آیه ۲۸۶ سوره بقره
- ایران عامل صلح پایدار منطقه
- معلمان فرماندهان آگاهیبخشی دانشآموزان هستند
- هنر، ابزاری مؤثر در تعالی نظام آموزشی
- ۱۳۸ نماینده: بانک آینده باید متوقف شود!
- شناسایی یک مورد مشکوک به بیماری شاربن
- برگزاری جشنواره شکوفههای آلبالو در روستای مغان طرقبه
- پیشبینی برداشت 70 تن گل محمدی در تربتجام
- آغاز برداشت گل محمدی در تربتجام
- بیماریهای غیرواگیر عامل ۸۰ درصد مرگومیرها در نیشابور
- گفتاری از شهید محمدهادی امینی
- آیه ۳۰ سوره مبارکه انسان
- یک سالونیم پیگیری بینتیجه برای یک نسخه خطی
- معلمان افسران پیشرفت و توسعه کشور هستند
- خدمت صادقانه برای رضای خدا ماندگار است
- ضرورت همکاری اقتصادی با کشورهای همسایه
- مسیر مقاومت عزتآفرین است
- سهلانگاری بزرگ حادثه بندر عباس را رقم زد
- ضرورت تأسی فرهنگیان به الگوی شخصیتی شهید مطهری
- مشاهده بیشتر