درباره نویسنده
مدیر آموزش و پرورش تربتحیدریه عنوان کرد:
توسعه آموزش، راهکاری مؤثر در کاهش آسیبهای اجتماعی

مدیر آموزش و پرورش تربتحیدریه با تأکید بر اهمیت تعلیم و تربیت در جامعه، خواستار سرمایهگذاری بیشتر در حوزه آموزش شد و اعلام کرد: افزایش مدارس و ارتقای سطح علمی دانشآموزان میتواند آسیبهای اجتماعی را کاهش دهد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ غلامرضا سلیمانی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، بر نقش اساسی آموزش و پرورش در کاهش آسیبهای اجتماعی تأکید کرد و افزود: افزایش تعداد کلاسهای درس و مدارس، همراه با ارتقای سطح علمی دانشآموزان، زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی را فراهم میکند، در عینحال برای آینده جامعه، به جای توسعه زندانها و دستگاههای قضایی، باید بر کیفیت آموزش و تربیت سرمایهگذاری شود.
مدیر آموزش و پرورش تربتحیدریه با اشاره به ضرورت تأمین امکانات پزشکی، تأکید کرد: سرمایهگذاری صرف در بخش درمان، پاسخگوی نیازهای جامعه نیست، بنابراین در کنار ساخت بیمارستانها و خرید تجهیزات پزشکی، باید در حوزه دانش و آموزش نیز سرمایهگذاری شود تا یک تعادل پایدار میان پیشگیری و درمان ایجاد شود.
سلیمانی همچنین با اشاره به اجرای رتبهبندی معلمان در دولت شهید رئیسی، این اقدام را گامی مؤثر در جهت بهبود وضعیت فرهنگیان دانست و افزود: در سنوات گذشته، صدای معلمان کمتر شنیده میشد، اما با اجرای این طرح در دولت شهید رئیسی، رضایت نسبی حاصل شد و در دولت جدید نیز این روند ادامه دارد.
وی توسعه عدالت آموزشی و ساخت مدارس را از اولویتهای وزارت آموزش و پرورش دانست و از رویکرد مردمیسازی ساخت مدارس با مشارکت دولت خبر داد و تأکید کرد: توسعه هنرستانها و مهارتآموزی باید در کنار این اقدامات مورد توجه قرار گیرد.
مدیر آموزش و پرورش تربتحیدریه به پروژه «حیات طیبه» نیز اشاره کرد و گفت: با قول مساعد رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، این پروژه با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان و با محوریت مولدسازی آغاز خواهد شد تا بخشی از نیاز آموزشی شهرستان برطرف شود.
وی در ادامه به برخی چالشهای موجود در حوزه آموزش متوسطه اشاره کرد و کمبود فضای آموزشی را یکی از مشکلات اساسی دانست و افزود: برخی کلاسهای دوره متوسطه به صورت چرخشی برگزار میشود که این موضوع زمان کافی را برای آموزش محدود کرده است.
مدیر آموزش و پرورش تربتحیدریه از اضافه شدن برنامه آموزشی هوش مصنوعی به نظام تعلیم و تربیت خبر داد و گفت: با تأکید استاندار و مدیرکل آموزش و پرورش، آموزش اولیه هوش مصنوعی برای برخی معلمان و دانشآموزان آغاز شده است.
وی بر نقش پرورشی در کنار آموزش تأکید کرد و اجرای طرح «نماد»، نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان با مشارکت ۱۳ دستگاه دولتی را یکی از مهمترین برنامههای این حوزه برشمرد.
وی همچنین به اهمیت امتحانات نهایی اشاره کرد و گفت: با توجه به نقش مؤثر نمرات نهایی در کنکور، این امتحانات از اهمیت بیشتری برخوردار شده است.
سلیمانی به برگزاری امتحانات نهایی اشاره کرد و گفت که هشت حوزه امتحان نهایی در شهرستان فعال است و حوزه امتحانی مدرسه رازی به دبیرستان امیرکبیر منتقل شده است.
برنامهریزی برای توسعه آموزش و کاهش کمبود نیرو
مدیر آموزش و پرورش تربتحیدریه از برنامهریزی برای ادامه روند آموزشی آموزشگاه رازی در سال تحصیلی آینده خبر داد و تأکید کرد: این مجموعه بدون مشکل قادر به پذیرش دانشآموزان پایه دهم خواهد بود.
غلامرضا سلیمانی با اشاره به کمبود معلم در مقاطع متوسطه اول و دوم، گفت: در تمامی رشتههای مربوط به دانشآموزان پسر، کمبود ۳۵ معلم وجود دارد، اما در حوزه دانشآموزان دختر، برخی رشتههای خاص با کمبود ۱۶ معلم مواجه هستند، البته در مقطع ابتدایی، به دلیل افزایش آمار بازنشستگی، ۱۰۶ معلم مورد نیاز است و در حوزه مشاوره هم نیز کمبود ۵۰ مشاور وجود دارد.
وی افزود: با توجه به خروجیهای دانشگاه فرهنگیان و استخدامهای جدید آموزش و پرورش، نگرانی خاصی برای تأمین نیرو وجود ندارد و در کنار این موارد، از ظرفیت همکاران بازنشسته نیز استفاده خواهد شد.
مدیر آموزش و پرورش تربتحیدریه با اشاره به پروژههای عمرانی این حوزه اظهار داشت: مجموعاً ۱۹۶ کلاس در حال ساخت یا در مرحله انعقاد تفاهمنامه قرار دارد که از این تعداد، ۶۴ کلاس در حال اجرا بوده و ۴۴ کلاس ابتدایی مهرماه به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی به موضوع آموزشگاه ابتکار، که در سال ۹۸ در سایت مسکن مهر احداث شد، اشاره کرد و توضیح داد: این مجموعه بهطور موقت به دانشگاه فرهنگیان واگذار شد و با گذر زمان، بهویژه پس از دوران کرونا، نیاز مبرم به این مدرسه احساس نشد، اما در ادامه، ساکنان مسکن مهر خواستار بازگرداندن این مجموعه به آموزش و پرورش شدند که پس از پیگیریهای قضایی و جلسات متعدد، قرار شد دانشگاه فرهنگیان این آموزشگاه را تا ۱۵ تیر تحویل دهد.
مدیر آموزش و پرورش تربتحیدریه همچنین از پروژه «حیات طیبه» در برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: این پروژه با امکانات و تجهیزات لازم، نیاز آموزشی را تأمین خواهد کرد و دانشآموزان از مقطع ابتدایی تا دیپلم در یک فضای آموزشی واحد، آموزش خواهند دید.
وی افزود: زمین این پروژه در تربتحیدریه مشخص شده و با حمایت نماینده مجلس، معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی کشور، با اعتبار اولیه ۵۰ میلیارد تومان آغاز خواهد شد و در ادامه، از محل مولدسازی شهرستان، تکمیل میشود.
ارائه تکلیف در فضای مجازی برای دانشآموزان ممنوع است
مدیر آموزش و پرورش تربتحیدریه گفت: ارائه تکالیف آموزشی برای دانشآموزان در شرایط عادی در فضای مجازی و شبکه اجتماعی شاد مطلقا ممنوع است، البته در برخی شرایط مانند تعطیلی مدارس بهدلیل برودت هوا و یخبندان از این فضا استفاده میشود اما در غیر این شرایط ارائه تکلیف در فضای مجازی ممنوع است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- جاده خاکی بلغور مشهد و وعدههای خاک خورده
- بلاگرها، تریبونی برای فریادهای بیپاسخ غزه
- بزرگترین خط تولید تیرآهن شرق کشور در نیشابور
- از چالش ناترازی تا الگویی در انرژی خورشیدی
- افتتاح پروژههای تجمیعی شهرک صنعتی خیام نیشابور
- مسیر تربتحیدریه به بایگ قربانی کمبودها و کاستیها
- انگور بهاره، معجزه گلخانههای خلیلآباد
- زخم عمیق گردشگران سهلانگار بر طبیعت شاندیز
- فقر درمانی در نیلشهر تربتجام
- راهپیمایی مردم نیشابور در حمایت از غزه
- توسعه معادن کلید کاهش وابستگی به نفت
- مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه نیشابور
- تعرفه برق در سرخس غیرعادلانه است
- تشرف ۵۰هزار زائر خارجی به بقعه امامزادگان طرقبه
- اوتیسم؛ اختلالی که نیازمند شناخت و پذیرش است
- راهاندازی مجدد میدان عرضه دام زنده در گناباد
- فریاد بیپایان غزه
- مذاکره با آمریکا، عاقلانه یا جاهلانه؟
- رونق تولید با استفاده از ظرفیت نخبگان اقتصادی
- دولت باید تسهیلگر سرمایهگذاری باشد
آخرین اخبار
- آمریکا از جاده دیپلماسی منحرف شده است
- نقش شوراها در پیشرفت کشور بیبدیل است
- 5000 معلم خراسان رضوی مهمان امام رضا(ع) شدند
- توسعه آموزش، راهکاری مؤثر در کاهش آسیبهای اجتماعی
- کارخانه شیشه تربتجام که همچنان بلاتکلیف است
- گفتاری از شهید محمدمهدی لطفی نیاسر
- آیه ۲۸۶ سوره بقره
- ایران عامل صلح پایدار منطقه
- معلمان فرماندهان آگاهیبخشی دانشآموزان هستند
- هنر، ابزاری مؤثر در تعالی نظام آموزشی
- ۱۳۸ نماینده: بانک آینده باید متوقف شود!
- شناسایی یک مورد مشکوک به بیماری شاربن
- برگزاری جشنواره شکوفههای آلبالو در روستای مغان طرقبه
- پیشبینی برداشت 70 تن گل محمدی در تربتجام
- آغاز برداشت گل محمدی در تربتجام
- بیماریهای غیرواگیر عامل ۸۰ درصد مرگومیرها در نیشابور
- گفتاری از شهید محمدهادی امینی
- آیه ۳۰ سوره مبارکه انسان
- یک سالونیم پیگیری بینتیجه برای یک نسخه خطی
- معلمان افسران پیشرفت و توسعه کشور هستند
- خدمت صادقانه برای رضای خدا ماندگار است
- ضرورت همکاری اقتصادی با کشورهای همسایه
- مسیر مقاومت عزتآفرین است
- سهلانگاری بزرگ حادثه بندر عباس را رقم زد
- ضرورت تأسی فرهنگیان به الگوی شخصیتی شهید مطهری
- جمهوری اسلامی زیر بار زور آمریکا نمیرود
- کادرسازی جامعه اسلامی با معلم شکل میگیرد
- نزدیکی به ولی خدا کلید اتحاد است
- مقصر اصلی شکست مذاکرات آمریکا خواهد بود
- بررسی دقیق حادثه بندر شهید رجایی ضروری است
- مشاهده بیشتر