با حضور به موقع پلیس صورت گرفت؛
دستگیری عوامل نزاع دستهجمعی در رشتخوار
جانشین فرمانده انتظامی رشتخوار گفت: با حضور بهموقع پلیس عوامل اصلی نزاع دست، جمعی در رشتخوار دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مراجع ذیصلاح شدند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری "صبحتوس" جانشین فرمانده انتظامی شهرستان رشتخوار اظهار داشت: به دنبال اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک فقره نزاع دستهجمعی در یکی از خیابانهای اصلی شهر رشتخوار، بلافاصله ماموران انتظامی این شهرستان جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
محمد جهانشیری افزود: پس از حضور ماموران در محل، مشاهده شد که چند نفر به علت اختلافات خانوادگی قبلی با هم درگیر شده و موجب ایجاد تنش و برهم زدن آسایش و نظم عمومی شدهاند.
این مقام انتظامی در ادامه گفت: با حضور بهموقع پلیس عوامل اصلی این نزاع، دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مراجع ذیصلاح شدند.
وی با اشاره به اینکه دستگیری این افراد رضایتمندی مردم را در پی داشته است، خاطرنشان کرد: پلیس با حضور به موقع در صحنه و انجام پیگیری های لازم جهت دستگیری عاملان جرم و ناامنی، با جدیت با افرادی که بخواهند نظم و امنیت جامعه را خدشهدار کنند برخورد قانونی خواهد کرد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!