رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
همزمان با هفته دولت اجرا می شود؛

افتتاح و کلنگ‌زنی ۴۴ پروژه در طرقبه شاندیز

فرماندار طرقبه شاندیز در نشست خبری در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه به مناسبت هفته دولت از افتتاح و کلنگ‌زنی ۴۴ پروژه شامل؛ دو پروژه ملی با اعتبار یک «همت» و ۴۲ پروژه شهرستانی با اعتبار ۳۳۲ میلیارد تومان در شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، یدالله بشکنی در نشست خبری به مناسبت هفته گرامیداشت دولت که با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه امروز در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد، به تشریح دستاوردها، چالش‌ها و برنامه‌های پیش روی شهرستان پرداخت.

بشکنی با اشاره به شعار محوری هفته دولت « ۱۲ ماه تلاش، ۱۲ روز دفاع» ضمن تأکید بر مقاومت و پیروزی ملت ایران در برابر حمله رژیم صهیونیستی، اظهارکرد: وحدت، انسجام و پشتیبانی ملت ایران از نیروهای مسلح، پیام استواری و پایداری جمهوری اسلامی را به دنیا مخابره کرده است، این پیروزی مرهون شجاعت و مقاومت دلیرانه ملت ایران و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری است.

نقش خبرنگاران به عنوان صدای مردم

وی خبرنگاران را بازوی کمکی مدیران برای اصلاح و بهبود امور دانست و بر لزوم قرار گرفتن این موضوع در سرلوحه کار همه تأکید کرد.

فرماندار طرقبه شاندیز در ادامه افزود: خبرنگاران و اصحاب رسانه صدای گویا و زبان گویای مردم هستند و باید در روند توسعه و پیشرفت شهرستان نقش فعالانه‌ای ایفا کنند.

وی از مردم طرقبه شاندیز به دلیل میزبانی از ۳۰ تا ۴۰ میلیون زائر و گردشگر سالانه قدردانی کرد و این شهرستان را «سفره‌خانه ایران» نامید و گفت: مردم  شهرستان طرقبه شاندیز‌ با سخاوت و صبوری، پذیرای زائران بارگاه منور رضوی و گردشگران هستند.

بشکنی تصریح کرد: خادمان مردم در این شهرستان، علی‌رغم تحریم‌ها و مشکلات موجود، لحظه‌ای در خدمت‌رسانی به مردم درنگ نکرده‌اند و  تلاش‌های یک ساله منجر به اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی شده است.

افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌ها در هفته دولت

وی به افتتاح و کلنگ‌زنی ۴۴ پروژه در هفته دولت اشاره و اظهار کرد: این پروژه‌ها شامل؛ دو پروژه ملی با اعتبار یک «همت»  و ۴۲ پروژه شهرستانی با اعتباری بالغ بر ۳۳۲ میلیارد تومان است، از تکرار پروژه‌های نیمه‌تمام یا پروژه‌هایی که در سال‌های گذشته افتتاح یا کلنگ‌زنی شده‌اند، پرهیز شده است.

فرماندار طرقبه شاندیز با اشاره به افتتاح دو پروژه‌ ملی با اعتبار  یک «همت»  در سطح شهرستان بیان کرد: سالن ورزشی ۶ هزار نفری شهید رئیسی و سالن شهید سنجرانی دو پروژه ملی است که با افتتاح این پروژه‌ها جمعیت ۵ میلیونی شهرستان مشهد و ۱۲۰ هزار نفری طرقبه شاندیز و همچنین گردشگران از خدمات آن بهره مند می‌شوند. 

وی در ادامه افزود: تعداد  ۳۸ پروژه با اعتبار ۳۰۷ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان جزو پروژه های افتتاحی و  چهار پروژه با اعتبار بالغ بر ۲۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان نیز جزو پروژه‌های کلنگ زنی هفته گرامی‌داشت دولت در شهرستان طرقبه شاندیز است.

افتتاح ۳۶ واحد مسکن محرومان

بشکنی در ادامه با اشاره به سرفصل‌های پروژه‌ها اظهار کرد: در بخش ارتباطات و فناوری یک پروژه، در بخش‌های؛ کشاورزی و دامپروری ۷ پروژه، توسعه و عمران روستایی ۱۶ پروژه، توسعه و عمران شهری ۱۰  پروژه، تأمین آب سه پروژه و تأمین مسکن هم ۵ پروژه در این هفته افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شوند.

وی  با اشاره به اینکه پروژه‌های شاخص آبرسانی و راه‌سازی نیز در این هفته افتتاح می‌شوند، تصریح کرد: پروژه راه روستای مایان به روستای مج به طول ۷ کیلومتر که پیمانکار در حال انجام این مسیر است، و همچنین راه روستای سربرج که تنها مسیر راه روستایی خاکی شهرستان است و با آسفالت این راه روستایی جشن آخرین راه روستای خاکی را خواهیم گرفت. 

فرماندار طرقبه شاندیز با اشاره به حوزه‌های تأمین آب و مسکن گفت: برای هفته دولت افتتاح پروژه آبرسانی روستای مغان و شهر شاندیز و احداث مخزن هزار متر مکعبی خادر را داریم  و در حوزه تأمین مسکن نیز افتتاح ۳۶ واحد مسکن محرومان را داریم.

وی با بیان اینکه شهرداری‌های شاندیز و طرقبه هر کدام ۵ پروژه در هفته گرامی‌داشت دولت دارند، به افتتاح پروژه‌های شاخص بخش دامپزشکی و کشاورزی اشاره و اظهار کرد: از جمله این پروژه‌های شاخص؛ افتتاح کارخانه خوراک دام « بهدان فرآور»  با ۵۰ میلیارد تومان اعتبار در بخش دامپزشکی  و در حوزه جهاد کشاورزی نیز افتتاح شرکت زعفران مصطفوی با ۷۵ میلیارد تومان اعتبار است و باقی پروژه‌ها در موضوع احیا و مرمت قنوات، بسته بندی خشکبار و خوراک دام و طیور است.

بشکنی به سایر پروژه‌هایی که در هفته دولت در شهرستان افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شوند اشاره و بیان کرد: پروژه‌های عمران روستایی با  آسفالت معابر و جدول گذاری، کلنگ زنی پارک کودک دهیاری نوچاه و زمین چمن مصنوعی جاغرق و کلنگ‌زنی یک محور حادثه خیز در خروجی روستای ابرده و  افتتاح زمین چمن مصنوعی روستای ویرانی از این جمله است.

چالش‌های پیش رو؛ حفظ محیط زیست طرقبه شاندیز 

وی در ادامه بزرگترین چالش فرمانداری را رعایت و حفظ مسائل محیط زیست دانست و گفت: وسعت ۱۲۰۰ کیلومتر مربعی شهرستان و ظرفیت محدود مناطق ییلاقی و گردشگری، ضرورت مدیریت ورود گردشگران و جلوگیری از تخریب محیط طبیعی را می طلبد.

فرماندار طرقبه شاندیز تأکید کرد: ما باید در وهله اول حفظ محیط طبیعی، منابع طبیعی و محیط زیست را اولویت قرار دهیم، این یکی از دغدغه‌های اصلی ما است، از شهروندان و گردشگران درخواست دارم  تا در حفظ محیط زیست کوشا باشند و آن را به عنوان امانتی برای نسل‌های آینده حفظ کنند.

تخریب محیط زیست و ساخت و سازهای غیرمجاز

وی به ساخت و سازهای بی‌رویه و اقتصاد زمین در شهرستان اشاره و تصریح کرد: حدود ۳۰ هزار ویلای غیرمجاز در این شهرستان ساخته شده است که به عنوان مثال؛ تخریب این سازه‌ها و انتقال زباله و نخاله‌های ناشی از آن، خود مشکلی بزرگ برای شهرستان است.

بشکنی خاطرنشان کرد: ظرفیت تولید زباله شهرداری‌های طرقبه و شاندیز از سال گذشته تاکنون ۴۰ درصد افزایش یافته است که این افزایش نتیجه حضور گردشگران و طبیعت‌گردان در شهرستان است.  

وی از اقدامات دهیاران، شوراها و شهرداری‌ها در پاکسازی رودخانه‌ها و مناطق طبیعی قدردانی کرد و گفت: در پاکسازی محور مشهد، شاندیز در سال ۱۴۰۴ بیش از ۱۰۰ کامیون زباله و نخاله از این مسیر خارج شده است و در حال حاضر شهرداری‌ها و دهیاران مرتباً در حال پاکسازی این مسیرها هستند.

فرماندار طرقبه شاندیز بر لزوم حفظ محیط زیست به عنوان اولویت اول تأکید و از همه شهروندان و گردشگران خواست تا در این زمینه همکاری کنند چرا که حفظ محیط زیست نه تنها برای نسل حاضر، بلکه برای نسل‌های آینده نیز حائز اهمیت است.

انتهای خبر/

 

1404-05-30 19:43 شماره خبر : 12552

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!