رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
«صبح توس» گزارش می‌دهد:

زائران پیاده سرخسی در راه حرم مهربانی‌ها

اینجا گرم‌ترین شهرستان خراسان رضوی است که همه تلاش می‌کنند تا خود را از گرمای هوا دور نگه دارند اما در این روزهای گرم تابستان، 6 هزار و 300 زائر پیاده سرخسی در دل‌شان گرمایی قوی‌‌تر از گرمای آفتاب سرخس دارند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اینجا گرم‌ترین شهرستان خراسان رضوی است که همه تلاش می‌کنند تا خود را از گرمای هوا دور نگه دارند اما در این روزهای گرم تابستان، 6 هزار و 300 شهروند سرخسی در دل‌شان گرمایی قوی‌‌تر از گرمای آفتاب سرخس دارند، عشقی که این روزها زبانه کشیده و قدرتی به پاها داده است که دیگر گرمای سرخس برای آن‌ها معنایی ندارد.

این روزها دل‌ها به سمت حرم خورشید هشتم است و حتی گرمای خورشید تابستان هم نمی‌تواند مانع عشق به این خورشید معنوی شود.

امام مهربانی‌ها این روزها مهمانان زیادی دارد؛ مهمانانی با نیت‌ها و حاجت‌های مختلف که پای پیاده قدم در مسیر عشق او گذاشتند و در این مسیر، هر قدمی که برمی‌دارند امیدوارند امام‌ رضا علیه‌السلام به آن‌ها نگاهی کند و حاجت‌شان را روا کند.

عده‌ای از شهر سرخس، عده‌ای هم از روستاها با هم جمع شدند و در قالب ۴۰ کاروان عشق، «السلام علیک یا علی‌بن‌موسی‌الرضا» زیر لب گفتند و به سمت حرم مطهر رضوی راهی شدند.

زن و مرد، پیر، جوان و حتی کودکان هم شال و کلاه کردند و کوله بر دوش انداختند و با قدم‌های خود مشق عاشقی علی‌بن‌موسی‌الرضا می‌کنند؛ می‌روند برای رساندن دست‌های‌شان به شبکه‌های ضریح امام رئوف.

در این جاده پرپیچ‌ و خم، از میان تاغ‌هایی که در وسط ریزگردها ایستاده‌اند عبور می‌کنند. هر چند کیلومتر، برای اینکه جانی تازه کنند، در سایه موکب‌ها استراحتی می‌کنند و آب و چای می‌نوشند و غذایی می‌خورند و مجدد مسیر عشق را ادامه می‌دهند و وقتی از آن‌ها می‌پرسی که این مسیر و گرما برای‌تان سخت نیست، جالب است، پاسخ همه یکی است: مگر عشق آقا امام‌ رضا (ع) سختی می‌شناسد!

همه به عشق او آمدیم؛ او که همه به مهربانی‌هایش می‌شناسند، به رئوف بودنش که حتی توان دیدن سختی و درد زائرانش را هم ندارد. و این مسیر، با همه سختی‌هایش، برای رسیدن به امام مهربانی‌ها شیرین است.

امسال هم کاروان زائران پیاده رضوی اهل سنت شهرستان سرخس نیز به زیارت امام رئوف مشرف می‌شوند.

جمعیت این کاروان ۷۸ نفر است که به عشق زیارت آقا علی‌بن‌موسی‌الرضا علیه‌السلام و برای چندمین سال متوالی قدم در مسیر عاشقی می‌گذارند و راهی حرم امام مهربانی‌ها می‌شوند.

ما هم به آقای مهربان‌مان از دور سلام می‌کنیم؛ السلام علیک یا علی‌بن‌موسی‌الرضا علیه‌السلام.

انتهای خبر/

1404-05-31 06:04 شماره خبر : 12573

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!