رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
رئیس اداره ورزش تربت‌ جام مطرح کرد:

لزوم استقلال اداره ورزش صالح‌آباد

رئیس اداره ورزش و جوانان تربت‌ جام گفت: اگر اداره ورزش و جوانان صالح‌آباد مستقل شود، می‌تواند با بودجه و برنامه‌ریزی مستقل، خدمات بهتری به ورزشکاران و ورزش دوستان ارائه دهد.

غلامرضا اباذری، در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، درباره فعالیت‌های ورزشی و توسعه ورزش‌های بومی و محلی اظهار کرد: ورزش‌های بومی و محلی بخش مهمی از فرهنگ و هویت مردم منطقه ما هستند و ما در اداره ورزش و جوانان تلاش کرده‌ایم تا با حمایت از این رشته‌ها، زمینه مشارکت بیشتر جوانان را فراهم کنیم.

وی افزود: برگزاری مسابقات کشتی پهلوانی، چوخه‌بازی و... در دستور کار قرار گرفته است و همچنین، هیئت موتورسواری صالح‌آباد با استقبال خوبی از سوی جوانان مواجه شده و ما سعی داریم با ایجاد فضای ایمن و نظارت شده، این فعالیت را به صورت قانونمند و سازمان‌یافته توسعه دهیم.

رئیس اداره ورزش و جوانان تربت‌ جام گفت: ورزش‌های بومی و محلی علاوه بر حفظ سلامت جسم و روح، باعث پاسداشت فرهنگ و سنن اصیل ما می‌شوند این ورزش‌ها با روحیه و علاقه مردم منطقه عجین شده و می‌تواند جوانان را از آسیب‌های اجتماعی دور نگه دارد.

اباذری درباره وضعیت ورزش در شهرستان صالح‌آباد بیان کرد: با وجود پتانسیل بالای ورزشی در صالح‌آباد، اداره ورزش این شهرستان هنوز مستقل نشده است و ما به‌عنوان اداره متولی، پیگیر این موضوع هستیم، اما قطعاً این کار نیازمند همکاری مجموعه‌های استانی، نماینده مردم در مجلس و حمایت مردم صالح‌آباد است.

وی گفت: اگر اداره ورزش صالح‌آباد مستقل شود می‌تواند با بودجه و برنامه‌ریزی مستقل خدمات بهتری به ورزش دوستان ارائه دهد.

رئیس اداره ورزش و جوانان تربت‌ جام تأکید کرد: ورزش نه‌تنها سلامتی، بلکه نشاط و امید را به زندگی می‌آورد لذا از هیئت‌های ورزشی و مردم نیز می‌خواهم که با اتحاد و همدلی، ما را در توسعه زیرساخت‌ها و برنامه‌ریزی‌های ورزشی یاری کنند.

انتهای خبر/

1404-05-27 14:00 شماره خبر : 12512

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!