به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ سیدهاشم غیاثی در نشست خبری ستاد برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای‌عالی امنیت ملی، برای برگزاری مراسم در تهران، قم، مشهد، نجف و کربلا ساختار مشخصی تعریف شد که در استان خراسان رضوی، مسئولیت ستاد برنامه‌ریزی، هماهنگی و پشتیبانی بر عهده استاندار و مسئولیت ستاد اجرایی و امنیت مراسم بر عهده سپاه قرار گرفت.

وی افزود: در ماه‌های گذشته جلسات مستمر شورای تأمین استان، ستاد اجرایی و کمیته‌های تخصصی با حضور دستگاه‌های مختلف برگزار شد و تمامی موضوعات مرتبط با امنیت، خدمات‌رسانی، اسکان، حمل‌ونقل، بهداشت، اطلاع‌رسانی و پشتیبانی به صورت مستمر مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار گرفت.

غیاثی با اشاره به بررسی گزینه‌های مختلف برای مسیر تشییع گفت: بیش از هفت مسیر و چند محل برای برگزاری مراسم وداع مورد ارزیابی کارشناسی قرار گرفت و در نهایت با هماهنگی شورای تأمین، مسئولان استانی، متولیان بیت رهبر شهید و آستان قدس رضوی، مسیر خیابان امام رضا(ع) تا حرم مطهر به عنوان مسیر نهایی تشییع انتخاب شد.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) با تأکید بر همدلی میان دستگاه‌های مختلف تصریح کرد: امروز وفاق و انسجام کم‌نظیری میان مجموعه‌های لشکری، کشوری، آستان قدس رضوی، بخش خصوصی و نهادهای مردمی شکل گرفته و همه با یک هدف مشترک، یعنی برگزاری مراسمی در شأن رهبر شهید، در کنار یکدیگر فعالیت می‌کنند.

وی افزود: تجربه موفق برگزاری مراسم تشییع شهدای بزرگی همچون شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید آیت‌الله رئیسی، پشتوانه ارزشمندی برای مدیریت این مراسم است و همه ظرفیت‌های استان برای میزبانی شایسته از زائران بسیج شده است.

غیاثی با اشاره به استمرار خدمات‌رسانی در حرم مطهر گفت: مراسم تشییع، اقامه نماز و تدفین به صورت پیوسته برگزار خواهد شد، اما جریان زیارت در حرم مطهر رضوی بدون وقفه ادامه دارد و هیچ‌یک از صحن‌های حرم تعطیل نخواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی مسیرهای منتهی به مشهد برای تردد زائران باز است و تنها در محدوده‌های نزدیک به مسیر تشییع، محدودیت‌های مقطعی ترافیکی اعمال خواهد شد که با برنامه‌ریزی انجام‌شده، تلاش می‌شود کمترین اختلال برای زائران ایجاد شود.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) افزود: علاوه بر مسیر اصلی تشییع، خیابان‌های منتهی به خیابان امام رضا(ع) نیز به تجهیزات صوتی، نمایشگرهای تصویری، برنامه‌های قرآنی و مداحی مجهز خواهند شد تا زائرانی که امکان حضور در مسیر اصلی را ندارند، بتوانند از برنامه‌های مراسم بهره‌مند شوند.

غیاثی در پایان تأکید کرد: خدمت‌رسانی به زائران تنها به روز مراسم محدود نخواهد بود و تمامی کمیته‌های اجرایی، اسکان، حمل‌ونقل، بهداشت، تأمین کالاهای اساسی و سایر بخش‌ها تا پایان حضور زائران در مشهد با آمادگی کامل به فعالیت خود ادامه خواهند داد تا مراسمی ماندگار، باشکوه و در شأن رهبر شهید انقلاب اسلامی برگزار شود.

انتهای خبر/