رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب تربت‌حیدریه:

گام دوم پروژه زون‌بندی تربت‌حیدریه وارد مدار شد

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب تربت‌حیدریه گفت: پروژه زون‌بندی و لوله‌گذاری بلوار خرمشهر با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال وارد مدار آب‌رسانی شد تا طلسم کم‌فشاری چندین ساله در مناطق رضا شهر و بلوار امام رضا علیه‌السلام شکسته شود.

 غلامعباس عباس‌نژاد در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، با اشاره به اجرای ۳۰۰۰ متر لوله‌گذاری از ابتدای بلوار خرمشهر تا میدان آزادگان، اظهار کرد: با تلاش و همت بی‌وقفه پیمانکاران و کارکنان خدوم شرکت آبفا، امروز شاهد محقق‌شدن آرزوی دیرین ساکنین این مناطق هستیم.

وی افزود: این پروژه زیرساخت حیاتی لازم برای تأمین آب پایدار و با فشار مطلوب را برای شهروندان فراهم می‌کند.

مدیرعامل آبفای تربت‌حیدریه در ادامه به گزارش مقطعی برخی شهروندان درباره کدورت آب در منطقه بلوار امام رضا علیه‌السلام و رضا شهر در روز گذشته پاسخ داد و گفت: این کدورت کوتاه‌مدت که حدود نیم ساعت به طول انجامید، به دلیل افزایش ناگهانی فشار آب در شبکه پس از راه‌اندازی پروژه جدید بود که بلافاصله برطرف شد و هم اکنون وضعیت آب کاملاً نرمال و شفاف است.

عباس‌نژاد به برنامه‌ریزی کلان‌شهر برای مدیریت بهینه آب اشاره کرد و گفت: شهر تربت‌حیدریه به ۶ زون (منطقه) تقسیم‌بندی شده که پروژه زون اول پیش‌ازاین در بلوار شهید بهشتی به اجرا درآمده بود.

وی بیان کرد: با تداوم این روند، پروژه زون دوم در سال جاری وارد مدار شد و زون سوم در آینده‌ای نزدیک در بولوار شهید باهنر اجرایی خواهد شد تا مشکل کم‌فشاری در سایر نقاط شهر نیز به طور ریشه‌ای حل شود.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب تربت‌حیدریه: گفت: اجرای این پروژه نه‌تنها به یک مشکل طولانی‌مدت زیستی پایان می‌دهد، بلکه گامی بلند در جهت ارتقای کیفیت زندگی و توسعه پایدار شهری در تربت‌حیدریه محسوب می‌شود، درعین‌حال ساکنین مناطق ذکر شده که سال‌ها با معضل کم‌فشاری و قطعی آب‌دست و پنجه نرم می‌کردند، ازاین‌پس می‌توانند از نعمت آب پایدار و سالم بهره‌مند شوند.

تکمیل پروژه‌های آب‌رسانی در نسر و روستاهای اطراف تربت‌حیدریه

عباس‌نژاد ادامه داد: در ادامه برنامه‌های گسترده شرکت آب‌وفاضلاب تربت‌حیدریه برای رفع معضل کم‌آبی در سراسر این شهرستان، عملیات اجرایی پروژه‌های جدیدی در مناطق مختلف آغاز شده است.

وی افزود: دستگاه حفاری برای احداث یک حلقه چاه جدید در شهر نسر مستقر شده است و این پروژه باهدف رفع مشکل کم‌آبی پایدار شهر نسر و روستاهای مجاور آن آغاز شده و گامی اساسی در جهت تأمین منبع آب مطمئن برای این مناطق محسوب می‌شود.

پروژه آب‌رسانی روستای جوادیه کلید خورد

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب تربت‌حیدریه، اظهار کرد: همچنین عملیات اجرایی پروژه آب‌رسانی روستای جوادیه به طول ۲۰۰۰ متر با همکاری و مشارکت فعال دهیاری و شورای اسلامی این روستا آغاز شده است، این مشارکت سازنده نمونه‌ای موفق از همکاری بین نهادهای عمومی و مردمی برای حل مشکلات زیرساختی است.

وی ادامه داد:همچنین در اقدامی مؤثر، پروژه آب‌رسانی روستای کامه علیا به بهره‌برداری رسید و این پروژه که شامل اجرای ۱۳۰۰ متر خط انتقال آب و حفر یک حلقه چاه دهانه‌گشاد شده است، هم‌اکنون و با استفاده از دیزل‌ژنراتور آب موردنیاز روستا را تأمین می‌کند.

وی در پایان افزود: بر اساس اعلام شرکت آبفا، عملیات برق‌رسانی به این چاه نیز در دست اقدام است که با تکمیل آن، پایداری و هزینه بهره‌برداری به میزان قابل‌توجهی بهبود خواهد یافت.

انتهای خبر/

1404-06-25 16:11 شماره خبر : 12838

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!