حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/08/18 شمسی | 2025/11/09 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری صبح توس هستید؟
مدیرکل جدید حفظ آثار خراسان رضوی معرفی شد

با حضور فرماندهان و مدیران لشکری و کشوری؛

مدیرکل جدید حفظ آثار خراسان رضوی معرفی شد

با حکم رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، «سرهنگ پاسدار ابوطالب جوان» به عنوان مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی معرفی شد.

قهرمانی صحرانوردان در رقابت‌های خراسان رضوی

رئیس هیئت دوومیدانی شهرستان تربت‌حیدریه خبر داد:

قهرمانی صحرانوردان در رقابت‌های خراسان رضوی

تیم دو صحرانوردی نوجوانان و جوانان تربت‌حیدریه با عملکرد درخشان در رقابت های قهرمانی خراسان رضوی بر سکوی نخست ایستادند.

احیای خانه‌های تاریخی تلفیق میراث فرهنگی است

گنجینه‌های فراموش شده خراسان؛

احیای خانه‌های تاریخی تلفیق میراث فرهنگی است

شهرهای خراسان رضوی، با عمق تاریخی غنی و جایگاه منحصربه‌فرد خود در فرهنگ و هویت ایرانی، گنجینه‌ای از معماری سنتی و سبک زندگی اصیل را در کالبد خانه‌های تاریخی خود پنهان کرده است.

فرودگاه گناباد، آماده برای صادرات هوایی استان

نماینده مردم گناباد در مجلس خبر داد:

فرودگاه گناباد، آماده برای صادرات هوایی استان

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی گفت: زیرساخت‌های لازم برای استفاده از مرز هوایی فرودگاه گناباد فراهم شده و این شهرستان با ظرفیت فرودگاهی خود قابلیت تبدیل‌شدن به قطب صادراتی در جنوب استان خراسان رضوی را دارد.

فرت‌بافی، میراث ماندگار «بزد» تربت‌جام

گرانی مواد اولیه و لزوم بیمه‌شدن بافندگان؛

فرت‌بافی، میراث ماندگار «بزد» تربت‌جام

روستای «بزد» شهرستان تربت‌جام نه‌تنها با بناهای تاریخی‌اش شناخته می‌شود بلکه با هنری کهن و اصیل به نام «فرت‌بافی» نیز هویت یافته است، این هنر اصیل و کهن همچنان در میان ۱۶۰۰ بافنده این روستا زنده است.

Image