رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
رئیس شبکه دامپزشکی قوچان خبر داد:

صادرات 11 تنی لبنیات قوچان به کانادا

رئیس شبکه دامپزشکی قوچان از صادرات 11 تنی انواع مختلف محصولات لبنی این شهرستان به کشور کانادا خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «صبح توس»، حامد شمس صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای انجام صادرات محصولات تولیدی در یک کشور باید استانداردهای خارجی و بین‌المللی رعایت شود که محصولات تولیدی در این شهرستان ازجمله لبنیات دارای این استانداردهای لازم هستند.

وی با تأکید بر اینکه فرآورده‌های لبنی تولیدشده در قوچان الزامات داخلی را نیز رعایت می‌کنند گفت: طی 2 سال گذشته 2 واحد صنعتی در این شهرستان توانسته‌اند 11 تن از محصولات تولیدی خود شامل خامه، پنیر گوسفندی، دوغ گازدار و دوغ بدون گاز را به کشور کانادا صادر کنند.

رئیس شبکه دامپزشکی قوچان تعداد واحدهای فعال لبنی در این شهرستان را 6 واحد برشمرد و اضافه کرد: تمامی محصولات صادرشده با مجوزهای لازم و دامپزشکی و با نظارت کامل انجام‌شده است.

انتهای خبر /

1403-03-17 11:03 شماره خبر : 7314

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار