رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
امام جمعه موقت صالح‌آباد مطرح کرد:

خودسازی به جای انتظار منفعلانه

امام جمعه موقت صالح‌آباد گفت: منتظر واقعی کسی است که علاوه بر دعا برای فرج به دنبال خودسازی و اصلاح اعمال باشد؛ باید از نعمت‌های الهی مانند زیبایی؛ ثروت؛ قدرت و... در راه رضای خدا استفاده کنیم.

حجت الاسلام مصطفی خیری در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ به مناسبت سالگرد آغاز امامت حضرت مهدی (عج)؛ اظهار کرد: آغاز امامت حجت‌بن‌الحسن‌ (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در سن پنج سالگی نشان‌دهنده عظمت الهی و حکمت خداوند است.

وی تصریح کرد: همان‌طور که امام جواد (ع) در هشت سالگی به امامت رسیدند این امر نشان می‌دهد که معیار امامت؛ سن و سال نیست بلکه نصب الهی و انتقال علم لدنی است.

امام جمعه موقت صالح‌آباد بیان کرد: شیعیان آن زمان به بلوغ فکری رسیده بوده‌اند برای مثال علی بن جعفر با وجود کهولت سن و مقام علمی بالا در برابر امام جواد (ع) که کودکی بیش نبودند با کمال ادب می‌ایستاد و بر امامت ایشان تأکید می‌کرد؛ این نشان می‌دهد که اهل بیت (ع) به تدریج جامعه را برای پذیرش امامت امامانی در سنین کم آماده کرده بودند.

خیری در ادامه خاطر نشان کرد: نکته اساسی اینجاست که در دوران غیبت هدف اصلی دیدن امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیست بلکه همراهی و همدلی با ایشان است؛ ما باید خود را به گونه‌ای بسازیم که شایستگی درک حضور حضرت را داشته باشیم؛ همان‌طور که در روایتی از پدر آیت‌الله سیستانی نقل شده پیام امام این بود که شما درست باشید ما خودمان به سراغ شما می‌آییم.

وی در ادامه یکی از ویژگی‌های فرد منتظر را بیان و در این خصوص اظهار کرد: منتظر واقعی کسی است که علاوه بر دعا برای فرج به دنبال خودسازی و اصلاح اعمالش باشد؛ باید از نعمت‌های الهی مانند زیبایی؛ ثروت؛ قدرت و... در راه رضای خدا استفاده کنیم نه اینکه مایه فخر و مباهات شود؛ همان‌طور که پیامبر اکرم (ص) فرمودند: این نعمت‌ها امانت الهی هستند و باید در مسیر صحیح به کار گرفته شوند.

امام جمعه موقت صالح‌آباد با تاکید بر اینکه مهم‌ترین اقدام در زمان غیبت انتظار فعال است؛ بیان کرد: علاوه بر دعا باید در عمل نیز زمینه‌ساز ظهور باشیم؛ این زمینه‌سازی با اخلاق نیکو؛ رعایت عدالت در زندگی شخصی و اجتماعی؛ کمک به محرومان و دفاع از مظلومان محقق می‌شود؛ منتظر واقعی امام خود را در تمام شئون زندگی حاضر و ناظر می‌داند و میکوشد تا رضایت او را در تمام اعمالش جلب کند؛ این همان مسیر درستی است که باعث می‌شود امام زمان (عج) خود به سراغ بنده‌اش بیاید.

انتهای خبر/

1404-06-11 14:00 شماره خبر : 12696

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!