کاظم قربانپور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری «صبح توس» از برگزاری مسابقات پخت نان برای اولینبار در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: نان بهعنوان قوت لایموت مردم سهم بزرگی در سبد غذایی خانوارهای ایرانی دارد.
وی با بیان اینکه اهمیت و افزایش سهم نانهای حجیم و نیمه حجیم سبب شد مسابقات مهارتی پخت نان در دستور کار اتحادیه و شورای آرد نان شهرستان کاشمر قرار گیرد، خاطرنشان کرد: آشنایی افراد شاغل در صنعت نان با روشهای صحیح و استاندارد پخت نان از الزامات ارائه نان باکیفیت است.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر با بیان اینکه ارتقای مهارت نانوایان میتواند کاهش ضایعات و همچنین افزایش کیفیت نان را در پی داشته باشد، تصریح کرد: این دوره از مسابقات باهدف افزایش مهارت نانوایی و ایجاد رقابت مثبت در راستای ارتقای کیفیت نان تولیدی در نانواییهای شهرستان برگزار شده است.
وی با بیان اینکه مسابقات مهارتی پخت نان کاشمر بین ۱۶۰ واحد نانوایی و با شرکت ۳۸ نفر از نانوایان شهرستان در رشته سنگک و لواش برگزار شد، اذعان کرد: از طرف اتحادیه و دبیرخانه آرد و نان به نفرات برتر با اهدای لوح تقدیر، سهمیه آرد مناسبتی و جوایز نقدی تجلیل به عمل آمد.
قربانپور همچنین عنوان کرد: داوری این دوره از مسابقات برعهده تنی چند از مربیان و داوران مجرب و پیشکسوتان اتحادیه نانوایان بوده که مشخصات کیفی و بافتی نان تولیدی شرکتکنندگان را مورد ارزیابی قرار دادهاند.
وی تشریح کرد: برگزاری اینگونه از مسابقات میتواند در كشف استعدادهاي حرفهاي جوانان، ايجاد فرصت مناسب برای شكوفايي مهارتها، ايجاد انگيزه، كسب مهارت و فراهمکردن بستر ورود آنها به بازار کار تأثیر بسزایی داشته باشد.
انتهای پیام/
لینک کوتاه خبر
✅ لینک با موفقیت کپی شد!
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!