حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/08/18 شمسی | 2025/11/09 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری صبح توس هستید؟
رئیس شورای اسلامی شهر گلمکان خبر داد:

برگزاری سومین مرحله ازدواج آسان در گلمکان

برگزاری سومین مرحله ازدواج آسان در گلمکان

رئیس شورای اسلامی شهر گلمکان گفت: سومین مرحله ازدواج آسان جوانان نیازمند ۲۸ خردادماه در این شهر گردشگری برگزار می شود.

حمیدرضا نظام‌خواه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اظهار کرد: در طی سه مرحله اجرای این طرح برای ۶۰ نفر از زوج‌ها جهیزیه و مایحتاج زندگی اسلامی ایرانی فراهم شده است.

وی افزود: شهرداری و شورای اسلامی بنیان‌گذار ازدواج آسان بوده و ترغیب جوانان به ازدواج آسان از جمله اهداف راهبردی است.

نظام‌خواه از دستگاه‌های فرهنگی، تبلیغات اسلامی، حوزه علمیه، صدا و سیما، آموزش و پرورش و دانشگاه خواست برای فراهم کردن زمینه ازدواج آسان فرهنگ‌سازی و همکاری کنند.

شهردار گلمکان هم گفت: برای ازدواج آسان به موقع و موفق در جامعه باید فرهنگ‌سازی کرد تا جوانان به ازدواج آسان و به دور از تجملات ترغیب شوند.

علی‌اکبر خوشبخت‌نیا اظهار کرد: در صدد راه‌اندازی خانه جوان و اداره ورزش و جوانان در شهر گلمکان هستیم تا جوانان در امر ورزش و ازدواج ساماندهی شوند.

وی افزود: خوشبختانه خانواده‌ها از طرح ازدواج آسان استقبال کرده و خواهان تکمیل زیرساخت‌های آن هستند.

شهر گلمکان در ۴۵ کیلومتری غرب مشهد واقع شده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!