درباره نویسنده
صبح توس گزارش میدهد؛
یکطرفه کردن محور قوچان درگز؛ راهحل کاهش تصادفات

بر اساس آمار محور قوچان درگز بهعنوان یکی از پرحاشیهترین محورهای شمال شرق کشور آمار بالایی در تصادفات منجر به فوت دارد که یکطرفه کردن این محور میتواند راهی برای کاهش تصادفات در این جاده شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، درحالیکه آمار کلی تصادفات در نوروز امسال در شهرستان قوچان نسبت به سال گذشته کاهش 33 درصدی داشته است اما واقعیت تلخ برخی مسیرهای مواصلاتی این شهرستان، بهویژه محورهای درگز، زوباران و امامقلی، بار دیگر ضعفهای اساسی در زیرساختهای جادهای منطقه را آشکار میکند؛ ضعفهایی که گاه هزینه آنها، جان هموطنانمان بوده است.
محور قوچان – درگز سالهاست بهعنوان یکی از پرحادثهترین جادههای شمال شرق کشور شناخته میشود. این مسیر که از ارتفاعات و گردنههای خطرناک عبور میکند، به دلیل عرض کم جاده، نبود شانه ایمن و نبود جداکننده میان دو مسیر رفتوبرگشت، عملاً به مسیری با خطر بسیار بالا برای رانندگان تبدیلشده است. سبقتهای نابجا در این محور اغلب به تصادفات شاخبهشاخ منجر میشود که درصد بالایی از آنها با تلفات جانی همراه است.
حضور گردشگران در فصول گرم سال در محور قوچان درگز و وجود نقاط گردشگری همچون بازارچههای مرزی، دره شمخال و پارک تندوره و... نیاز به ایمنسازی این جاده را افزایش میدهد و این موضوع را میطلبد در راستای کاهش تصادفات منجر به فوت مسئولین نگاه ویژهتری به این محور مواصلاتی داشته باشند.
محور پرحادثه درگز قوچان نیازمند توجه است
سرپرست فرمانداری قوچان در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «صبح توس» با اشاره به وضعیت تردد در محورهای مواصلاتی این شهرستان طی ایام نوروز اظهار کرد: متأسفانه 80 فقره تصادف جادهای و شهری در این محورها به وقوع پیوسته که جان باختن 2 نفر را به همراه داشته است.
عباس خزاعی بابیان اینکه این فوتیها به علت تصادف در محور پرحادثه قوچان درگز بوده است، گفت: این محور به دلیل فرسودگی و کمعرض بودن، مستعد وقوع تصادف است و پروژه بازسازی ۱۰ کیلومتری آن به دلیل کمبود اعتبارات مدتی متوقفشده بود.
وی با اشاره به پیگیریهای انجامشده برای آغاز طرح مطالعاتی بازسازی این مسیر توسط اداره کل راهداری و حملونقل جادهای از ابتدای اردیبهشتماه، بیان کرد: مشکلات ایمنی در این محور یکی از اصلیترین دغدغهها در محورهای مواصلاتی این شهرستان به شمار میآید و قطعاً اگر مشکل تصادفات شاخبهشاخ در این محور وجود نداشت آمار تلفات جادهای در قوچان به صفر میرسید.
سرپرست فرمانداری قوچان با یادآوری اینکه محور درگز قوچان بهعنوان نقطهای چالشبرانگیز نیازمند توجه ویژه مسئولان است، تصریح کرد: مدیریت یکپارچه و حضور فعال دستگاههای متولی علیرغم افزایش چشمگیر ترددها موجب کاهش تصادفات شده است پس برای رسیدن به آماری مطلوب باید نقاط حادثهخیز همچون محور درگز بهطورجدی ساماندهی شود.
وقوع 80 درصد تصادفات قوچان در محور درگز
فرمانده انتظامی قوچان نیز در این زمینه گفت: در ایام پیک سفرهای نوروزی امسال چهار تیم انتظامی در محور امامقلی مستقر و فعال بود تا حوادث کمتری را در این مسیر داشته باشیم.
سرهنگ قربان علی قربانی با اشاره به اینکه قریب به 80 درصد تصادفات شهرستان قوچان در محور درگز رخ میدهد، افزود: متأسفانه مسیر 10 تا 12 کیلومتری ابتدای این محور روستاهای حاشیه جاده را داراست که خروجی و ورودی روستاها را در محور دارد و همین منجر به تصادفات بیشتر میشود.
وی بابیان اینکه اکثر تلفات جانی در این مسیر از روستاهای حاشیه این جاده هستند، تصریح کرد: اگر زیرساخت 10 کیلومتری مسیر زوباران در این محور بازسازی شود در کاهش تصادفات کمک شایانی شده است.
بازسازی محور قدیم باجگیران راهی برای کاهش تصادفات
رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی قوچان نیز اظهار کرد: با توجه به اینکه بیشترین آسیب جادهای در محور درگز بوده و بیشترین تصادفات در این محور به وقوع میپیوندند تمرکز اصلی پرسنلی و خودرویی را در این مسیر قرار دادهایم.
سرهنگ ابراهیم کارگری بابیان اینکه پیشنهادی مبنی بر آسفالت و بازسازی مسیر کمربندی قوچان تا زوباران به طول 5 کیلومتر دادهشده است، افزود: در صورت انجام روکش آسفالت در این مسیر 10 کیلومتری از جاده قدیم باجگیران میتوانیم این محور را بهصورت یکطرفه استفاده کنیم که کاهش تصادفات منجر به مرگ را به همراه دارد.
درمجموع، هرچند طبق اعلام مسئولان، تعداد تلفات جادهای نوروز ۱۴۰۴ در شهرستان قوچان نسبت به سال گذشته کاهشیافته و حتی برخی اقدامات کنترلی مثل افزایش تیمهای پلیس در مسیرها مؤثر واقعشدهاند، اما وضعیت بحرانی محور قوچان درگز همچنان باقی است که نگاه ویژهای از سمت مسئولان را میطلبد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بلاگرها، تریبونی برای فریادهای بیپاسخ غزه
- بزرگترین خط تولید تیرآهن شرق کشور در نیشابور
- جاده خاکی بلغور مشهد و وعدههای خاک خورده
- از چالش ناترازی تا الگویی در انرژی خورشیدی
- افتتاح پروژههای تجمیعی شهرک صنعتی خیام نیشابور
- انگور بهاره، معجزه گلخانههای خلیلآباد
- مسیر تربتحیدریه به بایگ قربانی کمبودها و کاستیها
- فقر درمانی در نیلشهر تربتجام
- راهپیمایی مردم نیشابور در حمایت از غزه
- توسعه معادن کلید کاهش وابستگی به نفت
- مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه نیشابور
- تشرف ۵۰هزار زائر خارجی به بقعه امامزادگان طرقبه
- تعرفه برق در سرخس غیرعادلانه است
- اوتیسم؛ اختلالی که نیازمند شناخت و پذیرش است
- رونق تولید با استفاده از ظرفیت نخبگان اقتصادی
- فریاد بیپایان غزه
- راهاندازی مجدد میدان عرضه دام زنده در گناباد
- مذاکره با آمریکا، عاقلانه یا جاهلانه؟
- دولت باید تسهیلگر سرمایهگذاری باشد
- تأمین پایدار انرژی؛ اولویت توسعه شهرکهای صنعتی
آخرین اخبار
- گفتاری از شهید بهروز احمدی
- آیه ۳۰ سوره انسان
- برگزاری دومین سالگرد شهادت شهید الداغی در سبزوار
- ایمان و اقتصاد؛ سنگرهای مقاومت در برابر تهدیدات
- نیاز جوانان به سالن ورزشی استاندارد در کاشمر
- ۱۳۰۰ ازدواج موفق با یک مرکز مشاوره مشهد
- جشن بزرگ و باشکوه دختران مروارید در نیشابور
- ضرورت راهاندازی ۴ مرکز مشاوره ازدواج در کاشمر
- قدرت بازدارندگی ایران و ثبات خاورمیانه
- خدمات مشاورهای رایگان به دانشجویان سبزواری
- در واحدهای تولیدی حقوقات کارگران باید رعایت شود
- مذاکره باید اصول انقلاب را حفظ کند
- توانمندی هوافضای ایران در مسیر توسعه پایدار
- جهش تربتحیدریه در توسعه نیروگاههای خورشیدی
- کلامی از شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی
- آیه ۴۴ سوره غافر
- امام رضا و حضرت معصومه نماد همدلی خانوادگی
- پیوستن دومین مدرسه کمبرخوردار قوچان به پویش کتابخوانی
- پویش همدلی دیار سربداران برای هرمزگان
- ضرورت افزایش مراکز کانون پرورش فکری در کاشمر
- حضرت معصومه(س)، الگوی تمدنساز برای دختران مسلمان
- کمبود نیروی انسانی چالش جدی دادگستری خراسان رضوی
- ابهامات بیپاسخ متقاضیان نهضت ملی مسکن
- ۸۵۶ معلم عهدهدار آموزش ۱۱ هزار دانشآموز خلیلآبادی
- 90 برنامه در هفته معلم قوچان برگزار میشود
- حضرت معصومه الگوی تکامل و تربیت الهی است
- آیه ۴۰ سوره مبارکه توبه
- گفتاری از شهید مجید سلمانیان
- کشف ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در گناباد
- افزایش تقاضا وعدم تناسب فروش و تولید برق
- مشاهده بیشتر