گوجهفرنگی قوچان پتانسیل ایجاد واحد فرآوری جدید دارد
مدیر جهاد کشاورزی قوچان گفت: با توجه به سطح زیر کشت و برداشت خوب گوجهفرنگی در قوچان، این محصول پتانسیل لازم برای ایجاد یک واحد فرآوری جدید را دارد.
حبیبالله مقتدر در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، اظهار کرد: محصول گوجهفرنگی در شهرستان قوچان بهصورت نشائی کاشت شده و بعد به مزرعه انتقال پیدا میکند که امسال 800 هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت این محصول قرار گرفت و با سال گذشته نیز تفاوت نداشته است.
وی با تأکید بر اینکه کشت مستقیم در مزارع بهصورت مستقیم برای صرفهجویی در آب انجام نمیشود و کاشت نشائی بهترین روش در این زمینه است زیرا در غیر این صورت هزینه محصول افزایش پیدا میکند، افزود: بیش از 100 درصد سطح زیر کشت از طریق آبیاری قطرهای کشت شد و حتی کاشت در فضای بسته میتواند به کنترل بیماریها کمک کند.
مدیر جهاد کشاورزی قوچان با اشاره به اینکه متوسط عملکرد در هکتار این محصول 50 تن بوده اما در برخی موارد به 110 تن در هکتار نیز میرسد، بیان کرد: برداشت این محصول تا چند روز پیش که سرمازدگی وجود نداشت نیز از سطح برخی مزارع انجام میگرفت اما میزان تولید این شهرستان به حدود 40 هزار تن میرسد که بیشتر ارقام کشتشده به باسیمو، اولا، تماته، موبیل فرانسه و مجار اختصاص دارد.
مقتدر یادآور شد: تنها یک کارخانه رب در قوچان فعال بوده و بیشتر محصول تولیدی به کارخانههای فاروج و چناران برای فرآوری ارسال میشود که میزان خرید هم عالی است اما با توجه به سطح زیر کشت این محصول در شهرستان، احساس میشود این محصول پتانسیل ایجاد یک واحد دیگر تولیدی توسط سرمایهگذار بخش خصوصی را دارد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!